DedXec
Uzman Üye
Maalesef, desen kilidini veya parolayı unuttuysanız ve cihazınızda bir yedekleme yoksa, Huawei Mate 10 Lite'ı sıfırlamadan veya formatlamadan kilidini açmak mümkün değildir. Bu tür durumlarda, genellikle cihazı fabrika ayarlarına geri yüklemek veya yazılım güncellemesi yapmak gerekir. Ancak, bu işlemler cihazınızdaki tüm verileri silecektir.Aga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
Nasıl format atmadan sıfırlamadan rootsuz çözeriz ücretsiz bir şekilde ?
hocam yok gelmedi 1 saat verdiHocam bir kaç kere deneyin sonra desenini mi unuttun diye bir şey çıkar ordan değiştirebilirsiniz
yapmasında sıkıntı yok önemli dosyalar var olmazTELEFONU RESTLE DİREK UĞRAŞMA
Risk alma bence direkt telefoncuya götür agaAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
aga benim yapabilecegim bir program lagzım onu ben de biliyorum soruya bak lütfenRisk alma bence direkt telefoncuya götür aga
hocam bildiğim kadarıyla factory reset atılıp çözülüyor başka yöntemi yok galibaAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
Ücretsiz bir şekilde kısmını görmedim pardon XDaga benim yapabilecegim bir program lagzım onu ben de biliyorum soruya bak lütfen
oyle bırsey yok format lazım maalesefAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
Android ekran kilit deseniAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
hocam öyle yaparsa telefon yanlış desen girdikçe 5 10 dk gibi 1 süre yüksele yüksele artıyor benim de başıma geldi bu durum format atımHocam bir kaç kere deneyin sonra desenini mi unuttun diye bir şey çıkar ordan değiştirebilirsiniz
maalesef dostum format atmadan o telefonu açman imkansız önceki android sürümlerinde epey açık vardı fast boot dan yada telefon açıkken bile pc ye bağlamadan kırabiliyordun ama bu metodlar 11 öncesi içindi şimdi bi açığı varsada anca yabancı kaynaklardan öğrenirsinAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
Maalesef, desen kilidini veya parolayı unuttuysanız ve cihazınızda bir yedekleme yoksa, Huawei Mate 10 Lite'ı sıfırlamadan veya formatlamadan kilidini açmak mümkün değildir. Bu tür durumlarda, genellikle cihazı fabrika ayarlarına geri yüklemek veya yazılım güncellemesi yapmak gerekir. Ancak, bu işlemler cihazınızdaki tüm verileri silecektir.Aga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
System factory reset at youtube bakAga huawei mate 10 lite desen parolasını unuttuk
Yardım için cidden Çok teşekürllerMaalesef, desen kilidini veya parolayı unuttuysanız ve cihazınızda bir yedekleme yoksa, Huawei Mate 10 Lite'ı sıfırlamadan veya formatlamadan kilidini açmak mümkün değildir. Bu tür durumlarda, genellikle cihazı fabrika ayarlarına geri yüklemek veya yazılım güncellemesi yapmak gerekir. Ancak, bu işlemler cihazınızdaki tüm verileri silecektir.
Bununla birlikte, öncelikle Huawei hesabınızda bir yedekleme yapmanızı öneririm. Bu, cihazınızın fabrika ayarlarına sıfırlanması durumunda verilerinizi kurtarmanıza yardımcı olabilir. Yedekleme yapmak için Huawei cihazınızın Ayarlar menüsünden "Yedekleme" seçeneğini seçin ve ardından "Yedekleme ve Geri Yükleme" seçeneğini seçin. Daha sonra Huawei hesabınızı kullanarak yedekleme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Desen kilidinizi veya parolanızı unutursanız, cihazınızı sıfırlamak ve verilerinizi kaybetmek yerine, önceden bir yedekleme yapmanızı öneririm. Böylece, verilerinizi kaybetmeden cihazınızı fabrika ayarlarına geri yükleyebilirsiniz. Ancak, bir yedekleme yapmadıysanız ve desen kilidinizi veya parolanızı unuttuysanız, cihazınızı sıfırlamanız veya yazılım güncellemesi yapmanız gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?