Valorant TPM banı nasıl kaldırılır?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, ben yaklaşık 1-2 ay önce TPM banı yedim. Yeme sebebim, ücretsiz bir hileyi denemek oldu. Amacım sadece denemekti ve ilk defa böyle bir şeye kalkıştığım için (yaşım küçük) bunun olabileceğini tahmin etmedim. İnternette bayağı araştırma yaptım lakin bir sonuca varamadım. Sırf bu sorunu çözebilmek için yaklaşık 1 haftada 10, bilemediniz 15 kez format attım. Serial numaraları değiştim, internette bulduğum ve imkanlı olan çözümleri denedim. Hepsini adeta bir tavada karıştırdım fakat sorunum çözülmedi.

Spoofer gibi yöntemlerle çözülebileceğini anladım fakat daha telefonumda hat yok. Kart şu bu desen o da yok. Benim imkanım yok. Eğer böyle bir şey olacağını bilseydim kesinlikle yapmazdım. Kısacası TPM banımı nasıl kaldırabilirim ücretsiz şekilde? Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden elinden geleni esirgemeyen, imkanları dahilinde bana yardım eden, etmek isteyen herkese teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tpm banını hiçbir şekilde kaldıramazsın. Sadece TPM Bypasslar ile tpmi kapatıp girebilirsin veya anakartın destekliyorsa tpm çipini de değiştirebilirsin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bende bayadır araştırıyorum ama hiçbir çözümü yok malesef, tpm bypass kullanabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani spoofer ile bypass'lamaktan başka çözümünüz ne yazık ki yok

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kaldıramazsın bence ben de aynı sorunu yaşadım bulamadım hala

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
one day bypass ve spooferlar alabilirsiniz sizin için en uygunu bu olacaktır
onun dışında bir yolu yok maalesef

Üye
Sosyal
Deneme sürümü spooferlardan girin hocam ciha eski cihazsa uğraşmayın zulu başlayın