Üye
Merhaba, ben yaklaşık 1-2 ay önce TPM banı yedim. Yeme sebebim, ücretsiz bir hileyi denemek oldu. Amacım sadece denemekti ve ilk defa böyle bir şeye kalkıştığım için (yaşım küçük) bunun olabileceğini tahmin etmedim. İnternette bayağı araştırma yaptım lakin bir sonuca varamadım. Sırf bu sorunu çözebilmek için yaklaşık 1 haftada 10, bilemediniz 15 kez format attım. Serial numaraları değiştim, internette bulduğum ve imkanlı olan çözümleri denedim. Hepsini adeta bir tavada karıştırdım fakat sorunum çözülmedi.
Spoofer gibi yöntemlerle çözülebileceğini anladım fakat daha telefonumda hat yok. Kart şu bu desen o da yok. Benim imkanım yok. Eğer böyle bir şey olacağını bilseydim kesinlikle yapmazdım. Kısacası TPM banımı nasıl kaldırabilirim ücretsiz şekilde? Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden elinden geleni esirgemeyen, imkanları dahilinde bana yardım eden, etmek isteyen herkese teşekkürler.
Spoofer gibi yöntemlerle çözülebileceğini anladım fakat daha telefonumda hat yok. Kart şu bu desen o da yok. Benim imkanım yok. Eğer böyle bir şey olacağını bilseydim kesinlikle yapmazdım. Kısacası TPM banımı nasıl kaldırabilirim ücretsiz şekilde? Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden elinden geleni esirgemeyen, imkanları dahilinde bana yardım eden, etmek isteyen herkese teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: