Telefon markası ve modeli nedir ?Geçen gün telefonun ekranı birden üstünde mor çizgiler oluştu kendi kendine gitti telefonun sağ üstünde kırık var orda uğraşırken gitti dokunmatiği çalışıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor telefonu sallayınca ses geliyor içinden herhangi bişeyi çıkmış olabilirmi yetkili servisde kaç tl isterler?
Samsung galaxy s7Telefon markası ve modeli nedir ?
İnternette telefonun ekranı 1000tl civarında telefonun kendisinin ikinci eli aynı fiyattaİç ekran gitmiş yada soket çıkmış ama soket çıksaydı dokunmatik çalışmazdı büyük ihtimal İç ekran gg
o dokunmatikli sen iç ekran alıcaksın sadeceİnternette telefonun ekranı 1000tl civarında telefonun kendisinin ikinci eli aynı fiyatta
Ortalama ne kadar tutar maliyeti hocamo dokunmatikli sen iç ekran alıcaksın sadece
Eğer ki telefonun iç ekranı ile dokunmatiği birleşikse yani bazı telefonların öyle ikisinide değiştirmen gerekiyor 1k tutabilir ama değilse min 500tlOrtalama ne kadar tutar maliyeti hocam
Link atabilirmisin bayağı aradım bulamadım.ekran kırılmış yan sanayi ekranları 200 300 liraya bulursun
İnternet de bulamazsın yan sanayi zor çarşı gibi yerlerde var internetden bulsan bıle kendın takman lazım zor işLink atabilirmisin bayağı aradım bulamadım.
Yakında ki telefonculara sorman gerek internet üzerinden yan sanayi ekran bulamazsın.Link atabilirmisin bayağı aradım bulamadım.
Geçen gün telefonun ekranı birden üstünde mor çizgiler oluştu kendi kendine gitti telefonun sağ üstünde kırık var orda uğraşırken gitti dokunmatiği çalışıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor telefonu sallayınca ses geliyor içinden herhangi bişeyi çıkmış olabilirmi yetkili servisde kaç tl isterle
En kötü telefonun şuan ki ekran değiştirme ücreti 400tl civarında kanka, hurda diyeceğimiz telefonların hariç. 1 hafta önce iphone 7 için değiştirme ücreti 550 tl verdimekran kırılmış yan sanayi ekranları 200 300 liraya bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?