Telefonun Dokunmatiği çalışıyor Görüntüsü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
telefonunuzun markası ne acaba
Samsung Galaxy S7
Post automatically merged:

İç ekrana zarar verdiğin için ekran gitmiş o yüzden de dokunmatik çalışmaz biraz daha zorlarsan ana kartına da zarar verebilirsin. O yüzden hemen değiştirmeni tavsiye ederim.

Not; yorum da yan sanayi ekran al tak demişler sana yan sanayi ekran önermem çünkü yan sanayiler çabuk bozulur. Anakartina kadar zarar verebilir. , Mesela bazı yan sanayi ürünler de ekran parlaklığı sabit olur ne kadar kıssan yükseltme yapsan yine de kaldığı parlaklık da sabit kalır. O yüzden orjinal ekran sizin için daha iyidir.
Dokunmatiği çalışıyor görüntü yok

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam ekrana renk veren 3 ana renk carkinda ki filtrelerde sorun olabilir ekran degisimi yapilir genelde komple

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka iç cam gitmiş ola bilir yada filimi yırtılmış da ola bilir geçmiş olsun bu arada

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka git bir telefoncuya 600 lira falan tutar iç ekran değişimi

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
telefonun değerli değilse yani yüksek model yan sanayi bi ekran taktır uygun fiyata geç ekran darbe alınca küçük cam parçaları ekranın içine de girmiş olabilir böyle durması daha sıkıntı daha büyük hasar yaratmasın geçmiş olsun bu arada

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Valla dolar kuruyla şu an o ekranı yaptırman 1 tl İphone var bende korkuyorum düşürmeye allah yardım etsin

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geçen gün telefonun ekranı birden üstünde mor çizgiler oluştu kendi kendine gitti telefonun sağ üstünde kırık var orda uğraşırken gitti dokunmatiği çalışıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor telefonu sallayınca ses geliyor içinden herhangi bişeyi çıkmış olabilirmi yetkili servisde kaç tl isterler?
Ekran kartı gittiyse fazla istiyorlar hiç girisme yeni al daha iiyi

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de olmuştu hem de 2 kez ama ben telefonu sağlam düşünmüştüm telefoncu bir kartı yanmış dedi kesin kandırıldık ama iyi para aldılar

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
reis ekran gitmiş iç ekran fiyatı orjin bişy alcaksan 500-600 cekerler git bi telefoncuya cakma taktır max 300-350 e takarlar oda max diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...