Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kankam whatsappi silmemeni öneririm bişey olmaz korkmanın bi manası yok ama siliceksende telegrama geçmeni tavsiye ederim botlarıyla gruplarıyla çok daha iyi bir yer bipe göre
kankam bende watsapp ı silmeni öneririm sana önerebileceğim uygulama telegram çünkü bipte mesaj,video benzeri arkadaşlarınla yazışırken mesajın 1 dk sonra gidiyor yani toparlayacak olursam bipte mesaj video gönderirken geç gidiyor gönderdiğin kişi mesajını veya videonu gördüğünde hemen görüldü işareti çıkmıyor onun için ben sana telegram öneririm
Bana göre ikiside değil ama illaki bitane kullanıcaksan signal kullan derim. iki programda bipte olsun telegramda olsun log tutuyor dostum herşeyi kayıt altına alıyolar.
Rehberimde Telegram kullananın sayısı Whatsapp'a göre çok daha fazla olduğundan direkt Telegrama geçtim açıkçası daha önce niye akıl edipte kullanmamışım diyorum her ne akdar yoğun olsada şuanda rehberin tamamı neredeyse telegrama geçti. Bip yerli ama daha önünde katedeceği çok yol var Telegramda daha özelleştirilebilir grup olaylarının olması iyi şahsen. İkisinden birini düşünüyorsan Telegram derim.