Telegram hesabında aktif olan diğer oturum kapatılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Telegram konusunda yardıma ihtiyacım var. Yaklaşık 3 haftadır hesabımda birisi var. İlk fark ettiğim zaman, benim oturumumu kapattığı gün oldu. Onun oturumunu kapatamıyorum. "Telegram tarafından güvenlik nedeniyle yeni oturum açtığınız için bir cihazdan kapatamazsınız, biraz beklemeniz gerekiyor" diyor. 3 haftadır deniyorum ama asla atamadım oturumdan fakat o beni atıyor. Hesabın numarasına, mailine ve 2FA şifresine erişimim var. Hesaptan bir kere atabilsek muhtemelen sorun kalmayacak. Bu konuda bir bilgisi olan yardımcı olacak varsa sevinirim. Bottur cart curt olur. Yeter ki beni kurtarın, ben de sizi görürüm.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sağdaki üç çizgeye tıkla
ayarlara gir
en altta cihazlar var
diğer tüm oturumları sonlandırı seç

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sağdaki üç çizgeye tıkla
ayarlara gir
en altta cihazlar var
diğer tüm oturumları sonlandırı seç
yok kanka atamıyorum telegram güvenlik nedeniyle yeni bağlandığınız bir cihzdan eski oturumları kapatamazsınız diyor herif de bot falan kullanıyor sanırım ben macro ayarladım onun oturumunu kapatmak için ama o kapatıyor sürekli benim oturumu

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
o hesap gidici aga o zaman
yok kanka atamıyorum telegram güvenlik nedeniyle yeni bağlandığınız bir cihzdan eski oturumları kapatamazsınız diyor herif de bot falan kullanıyor sanırım ben macro ayarladım onun oturumunu kapatmak için ama o kapatıyor sürekli benim oturumu

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şifre değiştirince diğer cihaz internte bağlandığınd otomatik atıyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...