Dostlar selam. Telegramda benim istediğim gruplara istediğim mesajı gönderebilecek bir yazılım var mıdır ? Mesela 15 saniyede bir seçtiğim 3 tane gruba aynı mesajı gönderecek. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Gruplar benim değil. Referans kasma grupları.
Dostlar selam. Telegramda benim istediğim gruplara istediğim mesajı gönderebilecek bir yazılım var mıdır ? Mesela 15 saniyede bir seçtiğim 3 tane gruba aynı mesajı gönderecek. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Gruplar benim değil. Referans kasma grupları.
telefondan termux programı ile kendine userbot yapabilirsin youtube'da bissürü konular var sana önerebileceğim bir telegram grubu asena Userbot arama kısmına yaz orda öğretiyorlar daha detaylı ve userbotla herşeyi yapabilirsin kendine kod yazabilirsin otomatik cevap veya birisi sana yazdığında 'bu kişi şuanda müsait değil' yazabilir ve spam atarsa karşı kişiyi engelliyor.
bi kelime yazman ile bissürü spam atabilir veya emoji spamı atabilirsin sunucuyu dondurabilirsin.