Telegram tap to earn projeleri para kazan!

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sizlere kendimin de güncel takip ettiğim günde boş vakitlerinizde telegram üzerinden bu uygulamara girerek birkaç dakikalık tıklar ile nasıl para kazanacağını anlatıcam linkleri referanslı ve referanssız olarak koyuyorum referanslı linklerden giriş yaparsanız ekstra hem ben hem siz coin kazanıyorsunuz şimdi ilki ile başlayalım

TAPSWAP
Tapswap güncel olarak binance ile ortaklık içinde ilk defa kayıt olan ve kyc tamamlayan herkese 3 milyon tap coin veriyor. linkten tıklayıp start now a basmanız ya da telegrama /start yazmanız başlamak için yeterli ( binance puanını task kısmından alabilirsiniz)
refsiz link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

referans link :

YESCOİN
henüz belirli bir listelenme tarihi yok ama yakın zamanda detayların belirli olması bekleniyor yescoin bu konuda en popüler coinlerden birisi kendisini web3 evreninin öncülüğünü üstlenecek coinler arasında görüyor. referansli linkten giriş yaparak 100k yescoin ve luckychest kazanabilirsiniz
refsiz link :

referans link :

CATZIEN
Şuan Airdrop aracılığıyla milyonlarca coin dağıtıyor, ancak bu coin henüz hiçbir borsada listelenmediği için paranızı çekemiyorsunuz. Airdropta milyonlarca coin kasanlar ise sabırsızlıkla coinin listelenme haberini bekliyor. Ancak şuan için henüz net bir tarih bulunmamakta. diğer projelere göre daha eğlenceli bir sistemi var sadece ekrana tıklamıyorsunuz
refsiz link :

referans link:

DOTCOIN
3 milyonun üzerinde topluluk üyesi olan Dotcoin ekrana tıklayarak oynayadığımız ve coin toplamaya çalıştığımız bir oyun. Diğer oyunlarda sayılı
bitene kadar coin toplarken, bu oyunda pil formundaki enerjilerimiz ekrana tıkladığımızda başlıyor ve her pil bize ekrana tıklamamız için 30 saniye zaman veriyor. Ekranda iç içe bulunan çemberler 1'den 4'e kadar değer almış durumda ve 30 saniyelik süre içerisinde ekranın ortasına dolgumuzu çember dışına çıkarmayacak hızda tıklayarak coin topluyoruz. Web3 uygulamalarından W-Coin, Yescoin, Bunny App ve Catizen ile anlaşmalı durumda. yazdığım coinler arasında wallet eklenmiş tek coin bu çok kısa zaman içersinde listelenek şimdiden giriş yapıp biraz zaman ayırırsanız cebinize harçlık girer
refsiz link:

referans link :

MemeFi Coin

diğer verdiğim 4 coine kıyasla en beğenmediğim proje olabilir tap to earn den çok en çok davet sayınıza göre hatrı sayılır puan kasabiliyorsunuz ama denemek isteyen arkadaşlar için de bırakıyorum linkini
refsiz link :

referans link :

BENİM ŞUAN AKTİF OLARAK TAKİP ETTİĞİM VE GELECEK VAAD EDEN PROJELER BUNLAR LİSTELENDİĞİ ZAMAN GÜZEL MİKTARLARDA PARA BIRAKMA İHTİMALLERİ VAR. DOTCOIN DIŞINDA YAKINDA LİSTELENECEK COİN YOK. DİĞER COİNLERİN LİSTELENME ZAMANI GELDİĞİNDE KONUYU GÜNCELLERİM

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
"Tap to Earn" projeleri genellikle bir tür reklam veya pazarlama stratejisi olarak kullanılır. Bu projeler, kullanıcıların belirli bir uygulamada veya platformda reklamları tıkladıkça veya belirli görevleri tamamladıkça ödüller kazanmasını sağlar.

Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları da bu tür projeler için bir platform olabilir. Örneğin, bir Telegram botu aracılığıyla kullanıcılara belirli görevleri tamamlamaları veya reklamları tıklamaları karşılığında kripto para veya diğer ödüller verebilirsiniz.

Ancak, "Tap to Earn" projeleriyle ilgili bazı riskler bulunmaktadır. Öncelikle, bu tür projeler genellikle kullanıcıların dikkatini çekmek ve büyük kitlelere ulaşmak için hızlı bir şekilde büyümeyi hedefler. Ancak, bu büyüme genellikle kaliteyi veya kullanıcı deneyimini göz ardı eder ve dolayısıyla uzun vadede sürdürülebilir olmayabilir.

Ayrıca, bu tür projelerin bazıları dolandırıcılık veya sahtekarlık amacıyla kullanılabilir. Kullanıcıların kişisel bilgilerini veya finansal bilgilerini isteyen veya zararlı yazılım içeren sahte "Tap to Earn" projelerine dikkat etmek önemlidir.

Son olarak, bu tür projelerin yasal düzenlemelere tabi olabileceğini unutmamak önemlidir. Bazı ülkelerde, özellikle kripto para birimleriyle ilgili olarak, belirli yasal gerekliliklerin karşılanması gerekir.

Özetlemek gerekirse, "Tap to Earn" projeleri ilginç olabilir ancak dikkatli bir şekilde ele alınmalı ve kullanıcıların güvenliği ve memnuniyeti göz önünde bulundurulmalıdır.
katılıyorum çok fazla scam coin olarak nitelendirilebilecek telegram projesi var konumda riskli projelere yer vermedim bahsettiğim projelerin hepsi globalde milyonlarca kullanıcısı olan coinler borsada listelenir mi fiyatı ne olur bu gibi konularda kesin bişeyler söyleyemem fakat güvenlik konusunda sorun arz etmiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bunlar bana çok boş enayi işi gibi geliyor bilmiyorum vakit kaybı bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
telegramda güvenmediginiz kişilere inanmayın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
telegram illa telefon numarası ilemi olmak zorunda mail ile kaydolabiliyormuyuz

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
telegram para kazandım ama bizim para gelmedi

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Abi ya bunlar hep yalan dolan valla hemen para kazanılmaz öyle kolay değil bir sürü tuzak var dikkat edin hemen atlamayın işin içine çöp projeler bunlar genelde