Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
If you still have a guarantee on your phone, the root process would be the worst idea. I do not know for sure how to root it step by step, but you can search on youtube and you will find an easy way.
çok genış bir konu telefon markası ve modelını youtubeye yazarak ızleyebılırsın burda bu konuyu anlatmak saçma olur bıraz herhangı bır teknık hatada telefon dakı tumbılgıler bosu bosuna gıtmıs olur
ben daha önce usbyle pc ye bağlayarak root atmıştım. google amcama sormuştum. gösterdiği hedefte atığım root başarıyla sonuçlanmıştı. sende google da bi search et kral
Telefonun modeline göre OEM Kilidini açman gerekir daha sonrasında eğer cihazın destekliyorsa Google Play üzerinde bulunan root uygulaması ile veya TWRP kullanarak gerekli root dosyaları ile rootlayabilirsin. Root'un ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorsan yapmanı kesinlikle tavsiye etmem.