Telif hakkı nedeniyle kapatılan YouTube kanalı nasıl kurtarılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba herkese. Başlıktan anlayacağınız üzere birdenbire 3 adet telif ihlali aldım ve kanalım kapatıldı. Kanala üzüldüm elbet ama üstüne bir de bağlı olduğu mailin asıl kanalı da artık YouTube'a erişemiyor. En azından bir şekilde asıl kanalı askıdan kurtarmak mümkün müdür? Bir arkadaşım bana birkaç sene önce hesabının bundan daha ciddi bir sebepten kapatıldığını ama işi bilen biriyle hallettiğini söyledi. Yardım edebilecek kişilere minnettarım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
benimde o sebepten kapatılmıştı aradan tam 2 yıl sonra rasgele mail atiyim dedim ve açtılar ama ne heves kalmıştı nede zevk :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Telifli müzik falan kullandıysan normal, katakulliye de getirilmiş olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
son çare olarak mail atman gerekiyor ne zaman dönüş yaptıkları belli olmuyor ama mail atan kişilerin çoğu kanallarını geri aldı sabret :)

from Hell
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Youtubeye ticket atmayı dene fakat benim arkadaşın da hesabı kapanmıştı öyle hiçbir şekilde erişemedik Youtube biraz ciddi bu konularda

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Benimde kanalım kapatıldı SÖZDE dolandırıcılık,hakaret mail e gireceksin YouTube sana bir e-posta gönderecek oradaki linke bas ve itiraz da bulun ama sana söylemek isterim ki %70 Açılmaz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynı sorun bende de oldu ama bu telif ihlalinden değil bende anlamadım bi anda kullanamaz oldum ürün incelemesi diye birşey saçmaladı itiraz ettim ama kabul etmediler telifin kaldırılmayacağını söylediler istersen sende deneyebilirsin bu konuyu youtubeye yazarsan çıkacaktır

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim telif hakkı ihtarını gönderen kişi ya da şirketin iletişim adresi olmalı ihtar yazsıında. Mailden iletişime geçerek telif hakkını kaldırmasını isteyebilirsiniz ya da telif hakkına geri itirazda bulunabilirsiniz. Şunu hatırlatmak isterim ki eğer haksız olduğunu düşünüyorsanız geri itirazda bulunun. İşin içine yasal boyut giriyor, yasal boyut girdiği için de boş yere geri bildirimde bulunmanızın bir anlamı yok.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Telif hakkı olursa kanalın açılmaz çoğu büyük youtuber bu hatayı yapmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...