Telif hakları ile sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir şey merak ettim ben yotubeda bişeyler paylaşıyorum diyelim ben Google'dan fotoğraf alıp youtube'a koysam telifli çıkar muhtemelen benim sormak istediğim o fotoğrafda karartma vb. efektler kullanılarak telif hakkı kalkarmı acaba?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
telif hakkı video silinmediği sürece kalkmıyor diye biliyorum

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende youtube isleri ile ilgileniyorum eger fotograf bir ifsa fotoğrafı değilse +18 bir fotoğraf değilse ve spoiler içeren bir fotoğraf değilse koyabilirsin söyle düşün marvel logosu telif hakları var ama bir çok kanal marvel logosunu kullansa dahi telif yemiyor youtube videolara bakıyor çok nadir fotoğraflara telif atar gönül rahatlığı ile istediğin fotoğrafı efektsiz kullan

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öyle efektler ekleyerek teliften kaçabilirsin En Güzel örneği
Normalde telif yemesi gereken bir rap ama yavaşlatıldığı için yemiyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum Bosa Kendini Yorma Özgün Video Çekip Yapmıyorsan Yapıyorsanda Yorma Derim Sahte Telifci Ve Troller Dolu Yavsaklar Çekmemezlik Yaparak bos beles telif atirmaya calisiyor .

Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Telifler Genelde Video ve Şarkılarda olur. Fotoğraf kullandığın zaman nadir olarak telif gelir. Çokta kafana takma, Dersen ben Youtube'den para kazanmak istiyorum,
içeriğin herşeyin senden çıkması gerekiyor, gidipte başkasının videosu yükleme youtube hesabına, Hem ihtar hemde dünya engeli yersin.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Söylemek istediğin küçük resim ise ben defalarca küçük resimi Google üzerinden kullandım fakat herhangi bir telif durumu olmadı fakat normal resimden bahsediyorsan bu konu hakkında fikrim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...