d3 Σ x2
Süper Üye
Şu şekilde kurtulunabilir yapmak istediğin bir şeyi kafana koyup o işe koyulmak hocam ben mesela kendimden örnek vereyim normalde sabahlara kadar bilgisayar başında otururdum hiç uyumak istemezdim usenirdim uyumaya ama 23 gündür falan yatış zamanım 10-11 max 11 genel de 10 da yatarım bu şekilde hepte sabah 6-7 gibi kalkıyorum artık ve bu şekilde yapmak istediğim her şeyi yapmaya başlayınca beyin 21 güne odaklandığı için her şeyi bu düzene sokup üşengeçlikten kurtulunabilir ben böyle yapıyorum en azından size de tavsiye ederim ise yariyor bu aradaArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
Hocam planla felan olmuyor daha çok okulda bı tık zekilerle çalışkanlarla takıl sende ders çalışmaya başlarsın denedim ve onayladımArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
okuduğum üniversitede zekilerle takıl diye bir şey olmuyor maalesefHocam planla felan olmuyor daha çok okulda bı tık zekilerle çalışkanlarla takıl sende ders çalışmaya başlarsın denedim ve onayladım
zorlamaya üşeniyorsa nolcak hocamHocam plan vs işe yaramaz bence kendimizi zorlamamız lazım
21 gün kuralını biliyorum hocam evet güzelŞu şekilde kurtulunabilir yapmak istediğin bir şeyi kafana koyup o işe koyulmak hocam ben mesela kendimden örnek vereyim normalde sabahlara kadar bilgisayar başında otururdum hiç uyumak istemezdim usenirdim uyumaya ama 23 gündür falan yatış zamanım 10-11 max 11 genel de 10 da yatarım bu şekilde hepte sabah 6-7 gibi kalkıyorum artık ve bu şekilde yapmak istediğim her şeyi yapmaya başlayınca beyin 21 güne odaklandığı için her şeyi bu düzene sokup üşengeçlikten kurtulunabilir ben böyle yapıyorum en azından size de avsiye ederim ise yariyor bu arada
işte tembellikten kurtulmanın en önemli olayı günlük hayatındaki yaptıklarını rutine çevirmek her gün yapmak zaten bir bakıyorsun tembellikten kurtulmuşsunTembelliği düşünecek zamanım olmuyor zaten rutin çalışma aktiviten varsa kendin alışıyorsun zaten
Pc başindan uzaklaşmaya başlıyacaksın
küçük küçük başlamak önemli evetBir hedefin var diyelim ve bu hedef için uzun bir yol yürümen gerekiyor. Bu uzun yolu düşünüp off hayatta bitmez nasıl yapcaz falan diye düşünüp hiçbir şey yapmamaktansa küçük küçük günlük adımlar atsan o hedefe her gün her saat daha da yakınlaşacak ve o hedefi tamamlamış olacaksın. Bunu hayatın her yerinde kullanıyorum ben öneririm
üniversitede ne yazık ki herkes aynı kafada oluyor öyle zekidir falan filan çok bulamazsın yani tabi gittiğin yere göre değişiyorHocam ben daha lise olduğum icin bende oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?