Temiz [Award Klan Hack] v1.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
EMEK İÇİN +1 REP ??              Selamun Aleykum

•  Son İlk Paylaştıığım Hile Bazı Arkadaşlar Tarafından Beğenildi . Bende Bunun Üzerine 2. Hilem Award Klan Hackı Yapmaya Karar Verdim.
  • Gelin Hileye Bi Göz Atalım.

qjmpj5.png

• Hilemiz Bu Şekilde Arkadaşlar.
  • İndirme Linki : 
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  • Virüs Total Linki : http://kisalt.xyz/1BxaU

Üye
9 HİZMET YILI
Hile değildir . Virüslü trojen dosyası bulunmakta . İndirmeyiniz . -Konu Kilit. -Konu sahibinin cezalandırılmasını talep ediyorum. :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
senjüğk' Alıntı:
Hile değildir . Virüslü trojen dosyası bulunmakta . İndirmeyiniz . -Konu Kilit. -Konu sahibinin cezalandırılmasını talep ediyorum. :)

KARDEŞİM KODLARDA HACK YAZILARI VB OLDUĞU İÇİN VİRÜS DİYE GÖSTERİYO , HEMDE KENDİNİ BÖYLE YÖNETİCİ GİBİ DDAVRANMA BANLANIRSIN :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Güzel Olmuş Ama Ben Klan Hack Kullanmıyorum
Ama Genede +REP Hakettin Ugraş var Çünkü
Kolay Gelsin

Üye
9 HİZMET YILI
AwardHack' Alıntı:
senjüğk' Alıntı:

KARDEŞİM KODLARDA HACK YAZILARI VB OLDUĞU İÇİN VİRÜS DİYE GÖSTERİYO , HEMDE KENDİNİ BÖYLE YÖNETİCİ GİBİ DDAVRANMA BANLANIRSIN :)
Virüstotal üzerinden yorum yapmadım bilmeni isterim. İndirdiğim dosya bilgisayardı birkaç işlevi yapılamaz hale getirdi . Hile diye milleti kandırmanın lüzumu yok . Eğer amacın hile diye linke tıklatmatsa böyle yapmaman lazım bilgin olsun . Ayrıca yönetici veya bir başkası verdiğin linkteki trojeni indirirse demek istediğimi farkeder . Senide bu durum alakadar etmez :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
senjüğk' Alıntı:
AwardHack' Alıntı:
Virüstotal üzerinden yorum yapmadım bilmeni isterim. İndirdiğim dosya bilgisayardı birkaç işlevi yapılamaz hale getirdi . Hile diye milleti kandırmanın lüzumu yok . Eğer amacın hile diye linke tıklatmatsa böyle yapmaman lazım bilgin olsun . Ayrıca yönetici veya bir başkası verdiğin linkteki trojeni indirirse demek istediğimi farkeder . Senide bu durum alakadar etmez :)
 İlla Sinirlendircen Demi Salak Hile Kanıtı Var Görmüyonmu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...