Temiz Bypass veya Hile var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Araplar gerçekten çok sıkmaya başladığından dolayı temiz hile veya bypass arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
henüz bir bilgim yok fakat görürsem yazabilirim
Post automatically merged:

Son düzenleme:
Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yok ya bulsam bende hiç durmam ama 4 aydır girmiyorum bypass yok diye

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hadi bastır memory hackers ama şu mobil oyunu salın suyu çıktı bence

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bir tane ücretli var fakat oyun ortasında çık gir yapılıyor eğer istiyorsan seni adamlara ulaştırırım discorddan yazabilirsin. RETEX#2944

Üye
6 HİZMET YILI
Ban dalgası var tüm bypass lar ban yedirtiyor boşuna arama şuan

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ban yedirtmiyormu ? ben paralı kullandım hile ban yedim 4defa
Dostum her " paralı " olan hile ban atmayacak veya atacak diye bir şart yoktur senin kullandığın ban atıyorsa benimki atmıyordur örneğin sen mahmut bypassdan ban yiyorsun ben ahmet bypassdan yemiyorum ve ikiside paralı şimdi sen direkt ne diyeceksin paralı olan tüm bypass ban atıyor mu ? Lütfen araştırıp gel belki free birşeyi sana 100 tlye bile keklemişlerdir.

Ban dalgası var tüm bypass lar ban yedirtiyor boşuna arama şuan
Ban dalgası mı ? o ne ya hergün böyle :D alakası yok dostum oyun sıkı denetim yapıyor örneğin piyasaya bypass çıkınca hemen alıp inceliyorlar hangi açık diye ayrıca belirteyim ki BYPASS KULLANIYORSAN HER HİLE SAFEDIR BAN DALGASI DİYE BİRŞEY YOKTUR.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum her " paralı " olan hile ban atmayacak veya atacak diye bir şart yoktur senin kullandığın ban atıyorsa benimki atmıyordur örneğin sen mahmut bypassdan ban yiyorsun ben ahmet bypassdan yemiyorum ve ikiside paralı şimdi sen direkt ne diyeceksin paralı olan tüm bypass ban atıyor mu ? Lütfen araştırıp gel belki free birşeyi sana 100 tlye bile keklemişlerdir.

Ban dalgası mı ? o ne ya hergün böyle :D alakası yok dostum oyun sıkı denetim yapıyor örneğin piyasaya bypass çıkınca hemen alıp inceliyorlar hangi açık diye ayrıca belirteyim ki BYPASS KULLANIYORSAN HER HİLE SAFEDIR BAN DALGASI DİYE BİRŞEY YOKTUR.
ben 5 ay 250 her ay para verdim aylık bu dostum yani toplamda1250 tl verdim sonuc ban yedım ok senın deigine bilemiyorum

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@eneslevent o parayı kime verdin merak ediyorum işte araştırmadan ona buna para verirsen olacağı bu :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Memoryhacker sitesini takip et kanka fazla belli etmeyen modları açma yeterli ben 1 yıldır burdan kullanıyorum hiç ban yemedim henüz

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
@eneslevent o parayı kime verdin merak ediyorum işte araştırmadan ona buna para verirsen olacağı bu :)
dostum hiç bile ban yemeyecek diye bi kural yoktur mutlaka zamanla ban yer garantisi yoktur burdaki yetkili arkadaşlarda aynısı söyler herzman sen garanti veriyormusun ben alsam ban yesem zarrarımı karşılayacakmsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...