Seçkin Üye
Araplar gerçekten çok sıkmaya başladığından dolayı temiz hile veya bypass arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
hayır yedirtmiyorBypassların hepsi ban yediriyor paralılar bile
Ban yedirtmiyormu ? ben paralı kullandım hile ban yedim 4defahayır yedirtmiyor
Dostum her " paralı " olan hile ban atmayacak veya atacak diye bir şart yoktur senin kullandığın ban atıyorsa benimki atmıyordur örneğin sen mahmut bypassdan ban yiyorsun ben ahmet bypassdan yemiyorum ve ikiside paralı şimdi sen direkt ne diyeceksin paralı olan tüm bypass ban atıyor mu ? Lütfen araştırıp gel belki free birşeyi sana 100 tlye bile keklemişlerdir.Ban yedirtmiyormu ? ben paralı kullandım hile ban yedim 4defa
Ban dalgası mı ? o ne ya hergün böyleBan dalgası var tüm bypass lar ban yedirtiyor boşuna arama şuan
ben 5 ay 250 her ay para verdim aylık bu dostum yani toplamda1250 tl verdim sonuc ban yedım ok senın deigine bilemiyorumDostum her " paralı " olan hile ban atmayacak veya atacak diye bir şart yoktur senin kullandığın ban atıyorsa benimki atmıyordur örneğin sen mahmut bypassdan ban yiyorsun ben ahmet bypassdan yemiyorum ve ikiside paralı şimdi sen direkt ne diyeceksin paralı olan tüm bypass ban atıyor mu ? Lütfen araştırıp gel belki free birşeyi sana 100 tlye bile keklemişlerdir.
Post automatically merged:
Ban dalgası mı ? o ne ya hergün böylealakası yok dostum oyun sıkı denetim yapıyor örneğin piyasaya bypass çıkınca hemen alıp inceliyorlar hangi açık diye ayrıca belirteyim ki BYPASS KULLANIYORSAN HER HİLE SAFEDIR BAN DALGASI DİYE BİRŞEY YOKTUR.
dostum hiç bile ban yemeyecek diye bi kural yoktur mutlaka zamanla ban yer garantisi yoktur burdaki yetkili arkadaşlarda aynısı söyler herzman sen garanti veriyormusun ben alsam ban yesem zarrarımı karşılayacakmsın ?@eneslevent o parayı kime verdin merak ediyorum işte araştırmadan ona buna para verirsen olacağı bu![]()