Bazen ip ban vs. diyorlar ne kadar d0ru bu ? anakart id'isine ban falan diyorlarGuest ban yediğinde yeni guest açamazsın. Fakat facebook vs ile oynayabilirsin. Ben öyle yapıyorum guestim banlı ama 3 aydır farklı farklı face kullanıyorum hiç ban yemedim.
Tencentte yok öyle bir şey. Ip yersen modem restlersin. Diğer türlü anakart banı vs yok. En azından Tencent içinBazen ip ban vs. diyorlar ne kadar d0ru bu ? anakart id'isine ban falan diyorlar
Teşekkürler mAmdinTencentte yok öyle bir şey. Ip yersen modem restlersin. Diğer türlü anakart banı vs yok. En azından Tencent için
Tencentte yok öyle bir şey. Ip yersen modem restlersin. Diğer türlü anakart banı vs yok. En azından Tencent için
Net çöp o zamanusta bizim arkadaşta burda takılı kaldı. Neden acaba ? defender de kapalı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
usta turkcell 4.5g interneti kullanıyoruzNet çöp o zaman
Abi yeni gelen aimbot ile ban yeme riskimiz kaçGuest ban yediğinde yeni guest açamazsın. Fakat facebook vs ile oynayabilirsin. Ben öyle yapıyorum guestim banlı ama 3 aydır farklı farklı face kullanıyorum hiç ban yemedim.
Nader telefondan yapılabiliyor emulator bilmiyorumGuest ban yediğinde yeni guest açamazsın. Fakat facebook vs ile oynayabilirsin. Ben öyle yapıyorum guestim banlı ama 3 aydır farklı farklı face kullanıyorum hiç ban yemedim.
Royal Pass açılı hesap ile hileni kullanıyorumNet çöp o zaman
guest hesap açmak için önce clear data atıcaksın oyuna sonra device id changerle değiştirip giriceksin
Bende de aynı sorun var :/Eyvallah hocam. Diğer konuma göz atabilir misin acaba ? Arkadaşta takılı kalıyor orada. Çözümü ne olabilir sence ?
azimle sıçan duvarı deler akdjhas f6 yı bassın sürekliusta turkcell 4.5g interneti kullanıyoruzwindows 8 kullanıyor. Bende çat çat geldi ekranlar Arkadaşı zaten her türlü cenabetlik buluyor. Burda da aksatmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?