28 Tem 2019 #1 smoke1907 S Onaylı Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 105 Tepki puanı 24 Ödüller 5 Yaş 35 7 HİZMET YILI Herkese merhaba, Az evvel resimdeki hatayı alarak oyun kapandı. Sorun nedir tam olarak ? Ekli dosyalar Adsız.jpg 35.3 KB · Görüntüleme: 40
28 Tem 2019 #2 yiitgven7x Y Süper Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 681 Tepki puanı 79 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Process Hacker indir ve uygulamayı aç. Ardından aow.exe'yi process hacker uygulamasından bul ve suspend'le öyle dene.
Process Hacker indir ve uygulamayı aç. Ardından aow.exe'yi process hacker uygulamasından bul ve suspend'le öyle dene.
28 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 smoke1907 S Onaylı Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 105 Tepki puanı 24 Ödüller 5 Yaş 35 7 HİZMET YILI yiitgven7s' Alıntı: Process Hacker indir ve uygulamayı aç. Ardından aow.exe'yi process hacker uygulamasından bul ve suspend'le öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... sorun devam etmıyor aylardır ılk defa oldu ve bundan sonrakı hıc bır oyunda kapanmadı. devam ederse dedigini denerim ama ben sebebın kaynagını merak edıyorum
yiitgven7s' Alıntı: Process Hacker indir ve uygulamayı aç. Ardından aow.exe'yi process hacker uygulamasından bul ve suspend'le öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... sorun devam etmıyor aylardır ılk defa oldu ve bundan sonrakı hıc bır oyunda kapanmadı. devam ederse dedigini denerim ama ben sebebın kaynagını merak edıyorum