Tencent Gaming Buddy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka bunun emulatorle alakası var cok saglam pc lerde bıle drop oluyor malesef

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi emülatörü kullaniyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.
işleme ayarını akıllı mod yap

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tencent gaming buddyden oynaman lazım diğer emülatörlerde senkronizasyon sıkıntıları var

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
oyun 2080ti bile donuyor sen düşün bilgisayarla alakası yok mobil oyun olduğu için kaldırmıyor çözümü yok .

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Maalesef herkes aynı problemi yaşıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sorunun emülatörle alakası yok tamamen sistemle alakalı pc özelliklerini yazsan daha çok yardımcı olabiliriz

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
android oyunu windowsa cevirdigi için yapıyor herkeste var bro donanımsal degil senin için yani genel

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sistemini yazarmısın sözde emülatör ama iyi sistem istiyo yayıncılara bakma sen girdikleri saatler çok önemli oyuna hesabın eğer rank lı ise oyuncu sayısı fazla olan serverlarda fena kasıyo mesela sabaha karşı oyunda çok bot var o saatlerde oyun müthiş akıcı o saatleri tercih ediyolar

Üye
9 HİZMET YILI
sorunun emülatörle alakası yok tamamen sistemle alakalı pc özelliklerini yazsan daha çok yardımcı olabiliriz
İşlemci : İntel İ3-6098P
Anakart : Asus Strix B-250G Gaming
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ RX570 OC 4GB
Ram : HyperX Fury 8 GB
Oyun SSD'de yüklü

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum her emilatör farklı performans verior hepsini teker teker deneyim fps testi yapman gerek en iyi çözüm bu max fps alabilmen için

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
herkez zaten sıkıntı yaşıyor optimizasyon olayı sıkıntılı oyunda

Üye
9 HİZMET YILI
sistemini yazarmısın sözde emülatör ama iyi sistem istiyo yayıncılara bakma sen girdikleri saatler çok önemli oyuna hesabın eğer rank lı ise oyuncu sayısı fazla olan serverlarda fena kasıyo mesela sabaha karşı oyunda çok bot var o saatlerde oyun müthiş akıcı o saatleri tercih ediyolar
Kasma sorunu yüzünden rank atlayamıyorumki rankım yüksek değil .

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim youtuber dediğin adamın sistemin rtx2080 ekran kartı olduğu için drop veya kasma olmayabilir. :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herkeste aynı problem var göründüğü gibi bende de aynı steamde ultra ayarda 4k pubg oynuyorum ama gel gör ki pubg mobile de arada drop giriyor =D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşlemci : İntel İ3-6098P
Anakart : Asus Strix B-250G Gaming
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ RX570 OC 4GB
Ram : HyperX Fury 8 GB
Oyun SSD'de yüklü
sistemin iyi bak benim sistemi yazıyım sana işlemci:xeon x5472 ekran kartı: amd r7 240 2gb ram 4 gb ddr 2 inan bu sistemle takılma neredeyse yok denecek şekilde ortalama 50 fpsde oynuyorum vede benim pc baya baya eski bi sistem msi afterburner programını bi yüklede darboğaz varmı ona bi bak sen

Üye
9 HİZMET YILI
sistemin iyi bak benim sistemi yazıyım sana işlemci:xeon x5472 ekran kartı: amd r7 240 2gb ram 4 gb ddr 2 inan bu sistemle takılma neredeyse yok denecek şekilde ortalama 50 fpsde oynuyorum vede benim pc baya baya eski bi sistem msi afterburner programını bi yüklede darboğaz varmı ona bi bak sen
Afterburner kurulu zaten sen bu sistemle drop girmeden oynayabiliyorsan helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...