işleme ayarını akıllı mod yapArkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.
sorunun emülatörle alakası yok tamamen sistemle alakalı pc özelliklerini yazsan daha çok yardımcı olabilirizArkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.
sistemini yazarmısın sözde emülatör ama iyi sistem istiyo yayıncılara bakma sen girdikleri saatler çok önemli oyuna hesabın eğer rank lı ise oyuncu sayısı fazla olan serverlarda fena kasıyo mesela sabaha karşı oyunda çok bot var o saatlerde oyun müthiş akıcı o saatleri tercih ediyolarArkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.
İşlemci : İntel İ3-6098Psorunun emülatörle alakası yok tamamen sistemle alakalı pc özelliklerini yazsan daha çok yardımcı olabiliriz
Kasma sorunu yüzünden rank atlayamıyorumki rankım yüksek değil .sistemini yazarmısın sözde emülatör ama iyi sistem istiyo yayıncılara bakma sen girdikleri saatler çok önemli oyuna hesabın eğer rank lı ise oyuncu sayısı fazla olan serverlarda fena kasıyo mesela sabaha karşı oyunda çok bot var o saatlerde oyun müthiş akıcı o saatleri tercih ediyolar
Kardeşim youtuber dediğin adamın sistemin rtx2080 ekran kartı olduğu için drop veya kasma olmayabilir.Arkadaşlar ben PUBG Mobile'ı Emülatör üzerinden oynuyorum Sistemim iyi ama emülatörde çok drop giriyor bazen donuyor yayın kesilmiş gibi ses geliyor sonra devam ediyor youtuberlar en iyi grafiklerde hiç kasmadan oynuyor ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.
sistemin iyi bak benim sistemi yazıyım sana işlemci:xeon x5472 ekran kartı: amd r7 240 2gb ram 4 gb ddr 2 inan bu sistemle takılma neredeyse yok denecek şekilde ortalama 50 fpsde oynuyorum vede benim pc baya baya eski bi sistem msi afterburner programını bi yüklede darboğaz varmı ona bi bak senİşlemci : İntel İ3-6098P
Anakart : Asus Strix B-250G Gaming
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ RX570 OC 4GB
Ram : HyperX Fury 8 GB
Oyun SSD'de yüklü
Afterburner kurulu zaten sen bu sistemle drop girmeden oynayabiliyorsan helal olsunsistemin iyi bak benim sistemi yazıyım sana işlemci:xeon x5472 ekran kartı: amd r7 240 2gb ram 4 gb ddr 2 inan bu sistemle takılma neredeyse yok denecek şekilde ortalama 50 fpsde oynuyorum vede benim pc baya baya eski bi sistem msi afterburner programını bi yüklede darboğaz varmı ona bi bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?