Tensei Shitara Slime Datta Ken İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Tensei shitara Slime Datta Ken, yani "Bir Balçık Olarak Yeniden Doğduğum Zaman" isimli anime, ilginç bir konuya sahip olan ve komikliğiyle dikkat çeken bir yapım. Japon Manga'sından uyarlanmış ve 24+1 bölümden oluşuyor.

Ana karakterimiz Satou Mikami, 37 yaşında genç ve bekar bir adamdır. Hayatı düzgün geçse de yalnız biridir ve bir gün arkadaşlarıyla buluştuğu sırada bıçaklanarak öldürülür. Ancak ölümünden sonra yeniden doğar ve bu sefer bir balçık olarak başka bir dünyada hayata başlar.

Mağara gibi bir yerde dolaşırken bir ses duyar ve bu sesten kendisini Veldora olarak tanıtan bir ejderha ile tanışır. İkisi de yalnız oldukları için birbirlerine sıkı sıkıya bağlanırlar ve Rimuru adını verdiği balçık karakterimiz, Veldora sayesinde görmeyi öğrenir.

Rimuru, Veldora'yı kurtarmak için onu sindirdikten sonra ork köyü ile karşılaşır ve onları kurtararak oranın efendisi olur. Güçlerini kullanarak daha fazla kişiyi emrine alır ve Tempest soyadını benimseyerek birçok arkadaş edinir, bunlar arasında çok güçlü bir şeytan kral olan Milim de vardır.

Rimuru, büyük bir ormanda canavarlar ülkesi kurarak herkesin barış içinde yaşamasını sağlar. Ancak hikaye burada bitmez, çünkü devamı olacak ve biz de 2. sezonunun heyecanla çıkmasını bekleyeceğiz.

Ejderha Veldora ve balçık Rimuru, birbirlerine isim vererek kardeşleri gibi bağ kurarlar ve Tempest soyadını benimserler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çıkışı baya hypelamıştı beni de sonradan unutuldu benim için one piece gibi uzatılsa tek tek izlerdim valla güzel isekailerden biri

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Genel olarak tensei shitara slime datta ken anime'si ilginç bir konuya sahip komik ve heyecan dolu bir yapım karakterlerin gelişimi arkadaşlık teması ve fantastik dünyası animeyi izlemeye değer kılıyor

Üye
3 HİZMET YILI
İzlediğim animeler arasında top 20'ye girer gayet eğlenceli ve izlerken sıkmayan bir animedir.Herkese tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Seri, iyi yazılmış hikayesi ve ilginç karakterleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca, anime dünyasının yaratımı da oldukça iyi yapılmış. Animasyon kalitesi oldukça yüksek ve aksiyon sahneleri oldukça heyecan verici. Müzikleri de serinin atmosferine uygun ve etkileyici.

Genel olarak, Tensei Shitara Slime Datta Ken, isekai türü sevenler için oldukça keyifli bir anime serisidir. Hikayesi, karakterleri, animasyon kalitesi ve müzikleri ile beğeni topluyor.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ana karakter Rimuru'nun bir balçık olarak başlaması ve güçlü bir lider haline gelerek tüm yaratıklar için barışçıl bir ulus yaratması ilginç bir konsept. Gelecek sezonun hikayesinin nasıl ilerleyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk çıktığı zamanlar izlemiştim baya güzeldi hele 2.sezonu bayılmıştım ama sonradan bi tık düşüş yaşadı en son bi filmi çıkmıştı pek tutmadı

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İlgi çekici karakterleri, dünya yapısı ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çeken bir anime.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben başta sevmemiştim ama slimelara zincirleme yetenek kullanınca çok hoşuma gitti tepkilerde baya komikti

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka adımdanda anlaşılacağı gibi ben animelere düşkünüm bütün sezonları çok güzeldi ama anime çıkış hızı çok yavaşladı ondan animeyi unutmuştum bile
ama eğer benim fikrimi sorarsan bazı anlarda sıktı geç diyorsun ama savaş sahneleri baya iyi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Izledigim ilk Reenkarne animesiydi. Sonrasinda hangi Reenkarne animesi ciktiysa izledim. Kilic olarak reenkarne olan bi adam bile vardi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu biraz uzun geliyo bana bi ara ilk bölümünü izledim ama sarmadı. Sizce tekrar başlamalı mıyım? Çok fazla bi kriterim yok zaten çoğu şeyi izliyorum zaman geçirebildiği sürece ama niyeyse devam etmemiştim.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yeni sezonunu merakla beklediğim 10/10 hikaye anlatımına sahip güzel anime

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İseaki tarzındaki iyi animelerden brisii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...