Onaylı Üye
yok youtubeden izleyerek yaptım 3 defa sürdüm az orta fazla diye sorun halen aynı bu arada cooler master higth permonce termal macunTermal macunu yanlış şekilde sürmüş olabilirsin. Çok sürmüş olabilirsin, az sürmüş olabilirsin.
Termal macun kalitesiz olabiliryok youtubeden izleyerek yaptım 3 defa sürdüm az orta fazla diye sorun halen aynı bu arada cooler master higth permonce termal macun
Aldığın macuna baktım bir sürü replikası var, büyük ihtimal replika olanı almışsın. noctua ve arctic macunları öneririmtermal macun cooloer master htk 002 büyük ihtimalle yeni alıcam
Şu macun işine dikkat edin işlemcinizden olursunuzAldığın macuna baktım bir sürü replikası var, büyük ihtimal replika olanı almışsın. noctua ve arctic macunları öneririm
replika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsinizAldığın macuna baktım bir sürü replikası var, büyük ihtimal replika olanı almışsın. noctua ve arctic macunları öneririm
Replika kaliteli ürünlerin ismini kullanarak sahte ürün yapmakreplika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
bilgisayarcı yapabillir ancak
Bir ürünün kalitesiz kopyasıdır. Asıl ürünün aynısı gibi görünür ama kalite olarak baktığında arada dünya kadar fark olur. Macun seçerken sahte olanlarını almamaya dikkat et bir dahakine parçalar yanmasın. Bence kısa zamanda değiştir.replika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
merdiven altı çakma ürüne replika deniyorreplika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
Replika = Çakma (Sahte) mal.replika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?