termal macun problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar asus rx 580 ekran kartım var termal macun değitirmeden önce cs go 65 derecelerde ve fan %50 çalışıyordu dün termal macun değiştirdim ve ısı 300 fps 70 derecelere çıkıyor fan %100 kullanıyor termal macunu ne az ne de çok sürdüm kaynagı ney olabilir gta5 gibi oyunlarda 75-80 derecelere çıkıyor eskiden 73 dereceyi geçmezdi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Termal macunu yanlış şekilde sürmüş olabilirsin. Çok sürmüş olabilirsin, az sürmüş olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Termal macunu yanlış şekilde sürmüş olabilirsin. Çok sürmüş olabilirsin, az sürmüş olabilirsin.
yok youtubeden izleyerek yaptım 3 defa sürdüm az orta fazla diye sorun halen aynı bu arada cooler master higth permonce termal macun

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hangi marka kullandın merdiven altı falan ise normal böyle olması arctic termal macun olabilirsin ama onunda replikaları var alırken dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
termal macun cooloer master htk 002 büyük ihtimalle yeni alıcam

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
macunun kalitesi de önemli, yan sanayi çamur gibi oluyor işlemciyi de yakarsın dikkat et

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
replika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
Replika kaliteli ürünlerin ismini kullanarak sahte ürün yapmak
Replika rolex saatler gibi dıştan bakınca gerçeğiyle ayırt edemezsin ama içi farklı
Termal macunlarda aynı bunun gibi
Araştırarak noctua ve arctic marka alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Farklı bir termal macun deneyebilirsin

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
replika falna nedir biraz bahsedermisiniz ve hangi marka önerirsiniz
Bir ürünün kalitesiz kopyasıdır. Asıl ürünün aynısı gibi görünür ama kalite olarak baktığında arada dünya kadar fark olur. Macun seçerken sahte olanlarını almamaya dikkat et bir dahakine parçalar yanmasın. Bence kısa zamanda değiştir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zalman ZM-STG2 tercih edebilirsin

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Termal macunu kaliteli alıcaksın bi kere alıcaksın tam alıcaksın knk kalitesizdir macun ya

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir müddet kullan, macun önce boşlukları doldursun sonra biraz akışkanlığını kaybetsin, hava kabarcıgı ve boşluk kalmasın arasında, eğer herşeyi doğru yaptığına eminsen düzelecektir. Ayrıca bende rx580 kullanıyorum 70-80 arası normal sıcaklıklar bu ekran kartı için. Monitörun kaç hz ise o fpsye ekran kartı driverından sabitlemeni öneririm zaten daha üst fps leri fark edemezsin monitörün özelliğinden dolayı. Buda aşırı güç ve ısınmayı engelleyecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sahte veya 5 10 tl ucuz olsun diyip termal macun alınmamalı cooler master marka nano termal macunları tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...