Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendime 190 liraya bir termos aldım termos içinde kahveyi sıcak tutuyor ona lafım yok ama dış yüzeyinde sıcaklık var çok bir sıcaklık değil ama bende termostan anlamam hani benimki bozuk mu onu merak ettim aldığım termos
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum içten ısı yalıtımlı termoslar var onlardan alsaydın içi yalıtım malzemesi ile kaplı olanlar var
termos dediğin sıcaklığı biraz da olsa dışarı verir o kadar da sıcaklık olacak yani

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
termos teknolojisinde yalıtım genel olarak dış ve iç yüzey arasındaki vakumla sağlanıyor. İç ve dış duvarlar arasında ısıyı geçirecek hiçbir materyal bulunmadığı için ısı kaybı önleniyor veya soğuk materyalin ısınması engelleniyor. Sonuç olarak termosun dışının biraz ısınması çok normal

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum o kadarda olsun bence ısı yalıtımlı bulursan kacırma derim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Henüz dışarıya ısı kaçırmayan bir termos icat edilmedi, biraz sıcaklık hissiyatı vermesi sıradan yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
termos teknolojisinde yalıtım genel olarak dış ve iç yüzey arasındaki vakumla sağlanıyor. İç ve dış duvarlar arasında ısıyı geçirecek hiçbir materyal bulunmadığı için ısı kaybı önleniyor veya soğuk materyalin ısınması engelleniyor. Sonuç olarak termosun dışının biraz ısınması çok normal
teşekkürler bende termosum bozuk sanmıştım
(o nick ne öyle :D)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani çok olmasa bıle ısı verebılır

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İçine koyduğun sıvı kadar sıcak değilse dışı problem yok tabii ama bayağı sıcaksa zaten bir özelliği kalmıyor çokta iyi bir termos değildir o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...