Çözüldü Tersine Mühendislik ile program vs lisanslamak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba
Bir merak sardı youtubeda tersine mühendislik ile program lisanslayanların videolarını izliyordum ama fark ettim ki izlediklerimin hepsi programın içinde tanımlanmış ya da şifrelenmiş lisans anahtarlarını bularak programı lisanslıyor. Peki lisans anahtarları çevrimiçi olarak satın alınan programın içinde olmayan programları (oyun botları, pubg hileleri gibi) tersine mühendislik ile lisanslamak mümkün mü? Bu mümkün ise hangi konulara, dillere hakim olmak gerekiyor. (assembly bilmek gerekiyor onu anladım :))
Bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Çözüm
Bunu Assembly konusuna daha hızlı cevap alırdın ama ben sana cevap vereyim evet Assembly öğrenmen gerek ancak üst seviye dilleri bilmedikten sonra okuduğun kodların manası olmaz örnek veriyorum bir program kırdın cpp kaynak dosyası elinde bu kaynak kodları okuyamadıktan sonra senin eline geçen sadece o lisans yöntemini atlamak olabilir :d
üst seviye dillere sar gözünü cpp , go dili olabilir pek üst seviye sayılır mı tam olarak o sorunun cevabını bende bilmiyorum :)
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bunu Assembly konusuna daha hızlı cevap alırdın ama ben sana cevap vereyim evet Assembly öğrenmen gerek ancak üst seviye dilleri bilmedikten sonra okuduğun kodların manası olmaz örnek veriyorum bir program kırdın cpp kaynak dosyası elinde bu kaynak kodları okuyamadıktan sonra senin eline geçen sadece o lisans yöntemini atlamak olabilir :d
üst seviye dillere sar gözünü cpp , go dili olabilir pek üst seviye sayılır mı tam olarak o sorunun cevabını bende bilmiyorum :)

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum illaki programın lisansını bulmaya gerek yok bir çok yolu var onun, jl ,jn ,jmp vs veya login window bypass yani lisansı bulmadan lisans kontrol sistemini atlayabilirsin, hatta programı kırmadan bile login bypass yapabilirsin fakat bunlar için ASM HEX bilgin olmalı :) araştırmaya devam et özellikle EN kaynaklara bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...