Süper Üye
3-4 haric hepsini izledim
ahhh constantine ne diziydi be başroldeki abimizin potansiyeli çok yüksekti 1.sezondan bitirdiler..eline emeğine sağlık. ben arkadaşlara mutlaka "constantine"i öneriyorum
teşekkür ederim bu güzel yorumun içinYa sen ne güzel anlatmışsın öyle daktilo yazısıyla , kalemini mürekkebe bulamadan, şiir gibi konu olmuş
işte buna
"eline saglik guzel konu " denmezse neye denir ?
Nasıl yani değişim ve gelişim? Biraz daha açarsan önerebilirim bir şeyler.değişim ve gelişim ile ilgili filmler onerebılırmısıniz ?
hayat kalitemi artırmak istiyorum ve bir yerden baslamak..Nasıl yani değişim ve gelişim? Biraz daha açarsan önerebilirim bir şeyler.![]()
Hmm hayat kaliteni arttırıp bir yerden başlamak istiyorsan dizi izlememen lazım motivasyonu kendin bulman lazım he dizi izlersen gazını alır eyvallahta bilmiyorum istediğin gibi bir katkı alır mısın.hayat kalitemi artırmak istiyorum ve bir yerden baslamak..![]()
Genellikle diziler veya filmle ile gaza geliyorum bu aralar çok saldım önerilerin için çok ama çok teşekkür ederim her konuda yardımcı oluyorsunHmm hayat kaliteni arttırıp bir yerden başlamak istiyorsan dizi izlememen lazım motivasyonu kendin bulman lazım he dizi izlersen gazını alır eyvallahta bilmiyorum istediğin gibi bir katkı alır mısın.Bir kaç dizi film söyleyeyim sana madem belki yardımcı olur.
Dizi olarak;
- Spartacus
- Genius
- Friends (Bu dizi sitcom fakat sosyal olarak çok şey katabilir. Mizah,sosyal hayat,dostluk tarzında)
- When They See Us
Film olarak;
- It's kinda of a funny story (dram filmi çok alakası olmayabilir isteğinle ama hem üzülüp hem güleceğin bir film)
- Never back down (HYPE HYPE HYPE)
- Wonder
Rica ederim dostum ne demekGenellikle diziler veya filmle ile gaza geliyorum bu aralar çok saldım önerilerin için çok ama çok teşekkür ederim her konuda yardımcı oluyorsun![]()
aa ne güzel biliyor olman. 2016'da yeni sezon gelecek dedikoduları vardı fakat gelemedi.. bir diziyi daha kalbimize gömdük..ahhh constantine ne diziydi be başroldeki abimizin potansiyeli çok yüksekti 1.sezondan bitirdiler..
teşekkür ederim bu güzel yorumun için![]()