kesinlikle katılıyorum çoğu kişinin olayı wolftü da hile açmaktı o zamanlar tabi şimdi hala aktif olarak kullanılan bir forum olması da çok güzel hiç kapanmaması ümidiyle diyelim, teşekkürlereskilerden kalan çoğunun hikayesi wolftü hilesi ile başlıyor 2.5 sene gibi fazla zamanda boşlasamda forumu şuan hala değerini kaybetmedi benim gözümde dimdik ayakta ilerliyor bende teşekkürlerimi sunarım
Güzelliklerini keşfedikçe ögrenirsin dostumben yeni kayıt oldum güzel bir forum gibi gözüküyor diğer forumlar gibi değil
Bende memory hackers i ilk zulu zamanlarımda tanımıştım o kadar sağlamdı ki hileleri her zaman oynardım ve ban yemiyordum. zulu bile bu duruma karşı koyamamışdı memory hackers ekibi gerçekden çok sağlamlar sana yorumun için teşekkür ederim bende memory hackers i çok seviyorum.11 yaşımda wolftü oynayan bir çocuktum ardından param olmadığı için silah vb şeyler alamıyordum ve arkadaşım bir forum önerdi ismi memoryhackers foruma kayıt oldum ve hileyi indirdim çok mutlu olmuştum şuan 17 yaşındayım 6 yıldır bu forumun üyesiyim iyiki tanımışım iyiki görmüşüm iyiki üye olmuşum Teşekkürler memoryhackers ekibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?