Teşekkürler MemoryHackers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu forum yıllardır bulunan ve kök salmış bir forum her çocuğun her gencin hayallerini gerçekleştirmiştir ben de burdan teşekkür ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2019 da tanıştım başta güvenemediğim için kuşkuyla yaklaşarak dikkatli kullanmaya çalıştığım bir uygulamaydı. Ama yıllar sonra hala ayakta hiç bir zararını görmediğim teşekkürler MH.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende yıllardır üyeyim ama fazla mesaj atmadığımdan dolayı bazı hilelere erişimim kısıtlı onun harici tüm emekler için teşekkürler

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
bende yeniyim gerçekten güzel forum teknik destek efsane çok iyi ilgileniyorlar

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben wolftü zamanında tanıştım. İyi ki de tanışmışım Teşekkürler MH :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben de ilk forum hayatıma knight online hilesi ararken başlamıştım. 2000 li yılların başındaydı ve hile programı ararken kendimi bulduğum ortamda herkese yardım eden, forum moderatörlerinden kişi olarak bulmuştum. onca zaman nasıl geçti, nasıl arkadaşlıklar kurup hilesini bile aradığım oyunu oynamayı unuttum hiç fark etmemiştim. o zamanlardan oluşan merakımla şuan full stack developer'im. bana belki de geleceğimdeki yolumu çizdirdi. umarım senin için de herşey çok güzel olur. daha çok gençsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
övgüleri hakkediyor bence de

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Evet çoğu eski arkadaş senin gibi, Wolftü ile başladı buraya sanırım. Bende öyle :). Benden de kocaman bir teşekkürler. ben tabii o zamanlar Wall bile kullanmıyordum. Hala hesaplarım duruyor olabilir.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
gerçekten çok iyi insanla herkesin birbirine yardım etmesi sorunları çözmeleri destek olmaları moderatörler harika çok iyi insanlar var çok forum gezdim böyle forum görmedim ihtiyacım olan herşey burada oluyor adamlar 5 kuruş para almadan bedava hile sunuyor teşşekürler memoryhackers.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
12 Yaşımda bu siteye kayıt oldum ve şuan 18 yaşındayım ve hala memnunum önceden wolftü hilesi açar arkadaşlarla eğlenirdik ne bileyim real envanter aimbot tarzı teşekkürler MH ailesi teşekkürler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...