Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:
Tesla'nın Eylül ayı sonuna kadar Optimus insansı robotunun çalışan bir prototipini açıklamaya hazırlandığı bildiriliyor!

Elon Musk, her şeyin plana göre gittiğini açıkladı. Bununla birlikte, her şey yolunda giderse Tesla Optimus Prime kararlaştırılan tarihte görünecek.
Geçen yılki açılış Tesla AI Günü etkinliği, şirketin kendi kendine sürüş planlarına odaklandı.
Otomobil üreticisi ayrıca Dojo süper bilgisayarını tanıttı ve Tesla Optimus adlı bir Tesla Bot insansı projesini duyurdu.

AI 2. Gün etkinliğinin başlangıçta Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyordu, ancak Musk etkinliğin 30 Eylül'e ertelendiğini duyurdu.
Tesla CEO'su, Tesla Optimus prototipinin o zamana kadar hazır olacağını ve gecikmenin nedeninin bu olduğunu söyledi.

Ağustos'ta yapılacaktı?

Tesla patronu ayrıca AI 2. Gün'de daha ilginç duyuruların ön plana çıkacağını belirterek,
"Bunun gibi olaylar Tesla'nın sadece bir araba şirketi olmadığını vurgulamak içindir, bence yapay zeka konusunda lider bir şirket olduğumuzu düşünüyorum. Zeka. "

:resim:

Tesla-aims-to-begin-production-of-its-Optimus-robot-like-humanoid-in-2023.jpg

Tesla-is-actively-hiring-employees-to-develop-Optimus-robot-architecture-for-humans.jpg

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
"Bunun gibi olaylar Tesla'nın sadece bir araba şirketi olmadığını vurgulamak içindir, bence yapay zeka konusunda lider bir şirket olduğumuzu düşünüyorum."

Bence Elon musk kısıtlanabilir bir insan değil her konuda herşeye öncülük edebilecek bir insan bazı projeleri güzel olsada bazı projeleri sorunlar yaratabilir diye düşünüyorum

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Adam resmen teknoloji dehası hiçbir şeyden geri kalmıyor bu adama zeki demek bile yetmez

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tesla gelecek yıllardada abartarak çok iyi çalışmalar çıkartıcak adamlar dünyayı ele geçirecek

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Robot mu tesla oluşturcak değişik icat cidden

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
:yazı:
Tesla'nın Eylül ayı sonuna kadar Optimus insansı robotunun çalışan bir prototipini açıklamaya hazırlandığı bildiriliyor!

Elon Musk, her şeyin plana göre gittiğini açıkladı. Bununla birlikte, her şey yolunda giderse Tesla Optimus Prime kararlaştırılan tarihte görünecek.
Geçen yılki açılış Tesla AI Günü etkinliği, şirketin kendi kendine sürüş planlarına odaklandı.
Otomobil üreticisi ayrıca Dojo süper bilgisayarını tanıttı ve Tesla Optimus adlı bir Tesla Bot insansı projesini duyurdu.

AI 2. Gün etkinliğinin başlangıçta Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyordu, ancak Musk etkinliğin 30 Eylül'e ertelendiğini duyurdu.
Tesla CEO'su, Tesla Optimus prototipinin o zamana kadar hazır olacağını ve gecikmenin nedeninin bu olduğunu söyledi.

Ağustos'ta yapılacaktı?

Tesla patronu ayrıca AI 2. Gün'de daha ilginç duyuruların ön plana çıkacağını belirterek,
"Bunun gibi olaylar Tesla'nın sadece bir araba şirketi olmadığını vurgulamak içindir, bence yapay zeka konusunda lider bir şirket olduğumuzu düşünüyorum. Zeka. "

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76877

Ekli dosyayı görüntüle 76878
beyler ou bunu boşverinde robot çok havalı olmmm

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
adam bosuna mı mılyarder hakkını verıyor ıslerının cıdden

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bayağı havalı duruyor tesla'nın yeni teknolojilerine öncü olacak gibi duruyor.

Üye
3 HİZMET YILI
bu elon kendini aştı iyice son zamanların büyük dahisi tekneloji harikaları yaratıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu insanı birazda korkutmuyor değil Tesla gibi gelişmiş bir markanın yaptığı robot beni ürküttü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...