Tesla'nın Akıllı Telefonu Tesla Pi Hakkında Olası Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Elon Musk çeşitli projeleri var, o projelerden biriside 2019 yılında duyurduğu Tesla Pi akılı telefon. Telefon hakkında henüz net bir şey yok özellikleri olsun, fiyatı olsun olası özellikler ve fiyatı hakkında şunları söyleyebilirim.
Özellikler:
  • 2 TB'a kadar flash depolama
  • Süper AMOLED ekran
  • Çevresinden bir şekilde etkilenecek renk değiştiren gövde kaplaması.
  • Arka dörtlü kamerası ve ekran altı ön kamerası ile Samanyolu'nu çekmek mümkün olacak,
  • Pi telefon ile gelecek
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    ve Güneş enerjisi ile şarj edilebilir.
  • Tesla telefon, Tesla arabaları için uzaktan kumanda görevi görebilir.
Ekstra olarak şunu özelliklere şunu eklemek istiyorum. Tesla'nın diğer bir projesi olan Neuralink özelliği taşıyacak yani insan beynine bağlanabilecek tabi bunlar biracık teori olarak duruyor Elon Musk'ın yapmaya kesin niyetli olduğu bu projelerin çıkış tarihi planlara göre 2023'te çıkması bekleniyor benim başaracağına inancım sonsuz. Telefonun çıkış fiyatıyla ilgili dönen dedikodulara göre 2500 ila 4000 dolar arası olacağı söyleniyor.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kamera, Batarya, İşlemci vb... parçaları yurtdışındadır. Bundan dolayı toplam masraf fazla olur 4000 dolar dediğin gibi örnek Windows Phone olabilir

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer bu özellikler gerçekten olursa harika bir telefon olur iphone unutulur

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kamera, Batarya, İşlemci vb... parçaları yurtdışındadır. Bundan dolayı toplam masraf fazla olur 4000 dolar dediğin gibi örnek Windows Phone olabilir
Türkiye'de bunu alabilecek orta gelirli bir insan olacağını sanmıyorum, bizlik bir telefon değil aslında ama belli olmaz :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tek şaşırdığım nokta samanyolunu nasıl çekiyoruz bunu hala anlamış değilim

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kötü bir şey çıkaracağını sanmam o markanın.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Güneş enerjisi ile şarj edilebilir olması süper.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence güzel bir şey çıkacak Elon Musk'ın elinden kötü bir şey çıkacağını sanmam zaten :d

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Her firma telefon piyasasına giriyor. Bu konuda TESLA ne kadar öncü olabilir bilinmez. Ama bu fiyatlara çıkacak bir telefonu kim neden tercih edecek bu büyük bir mesele.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
özellikleri baya şaşırtıcı. her zaman olduğu gibi youtubedan incelemesini izlemek düşer bize de. samanyolunu çekmek bildiğim kadarı ile aşırı pahalı teleskoplar sayesinde çekiliyor bunu telefondan yapmak dümen geldi bana

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eyvallah iyi hoş da apple zaten ekosistem için tercih ediliyor özellikleri için değil (elma için alan gösterişçilerden bahsetmiyorum)

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Elon Musk çeşitli projeleri var, o projelerden biriside 2019 yılında duyurduğu Tesla Pi akılı telefon. Telefon hakkında henüz net bir şey yok özellikleri olsun, fiyatı olsun olası özellikler ve fiyatı hakkında şunları söyleyebilirim.
Özellikler:
  • 2 TB'a kadar flash depolama
  • Süper AMOLED ekran
  • Çevresinden bir şekilde etkilenecek renk değiştiren gövde kaplaması.
  • Arka dörtlü kamerası ve ekran altı ön kamerası ile Samanyolu'nu çekmek mümkün olacak,
  • Pi telefon ile gelecek
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    ve Güneş enerjisi ile şarj edilebilir.
  • Tesla telefon, Tesla arabaları için uzaktan kumanda görevi görebilir.
Ekstra olarak şunu özelliklere şunu eklemek istiyorum. Tesla'nın diğer bir projesi olan Neuralink özelliği taşıyacak yani insan beynine bağlanabilecek tabi bunlar biracık teori olarak duruyor Elon Musk'ın yapmaya kesin niyetli olduğu bu projelerin çıkış tarihi planlara göre 2023'te çıkması bekleniyor benim başaracağına inancım sonsuz. Telefonun çıkış fiyatıyla ilgili dönen dedikodulara göre 2500 ila 4000 dolar arası olacağı söyleniyor.
çok pahalı (bir amerikan beynini baz olarak söylüyorum) fakat güneş enerkisi ile şarj edilebilir olması ilgi çekici ve çok yönlü güçlü bir işlemci ile her markayı geçebilir ayrıca özellikleride taşınabilir bir süper bilgisayara benziyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dünyayı ele geçirmeden önce birinin onu durdurması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...