TestaMent önemli Acıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Biliyorsunuz Hesabım Hacklendi Peki Kimmi Küzenim 
Nasıl Hackledin Dedim Mozilladan Dedi Yalana Bak 
Kesin ben Bitane Not Defterimde Şifreyi Saklıyorum Burdan Baktı okuldayken Buna İnanmayın Sağlık Olsun 
Hesabım Gitti  :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Sizleri Unutmucağım 
Testament Süper Üye Ve Dedi Ki 15 Kd Almadı dedi 

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hesabın Sana ait oldugunu kanıtlarsan Geri alabilirsin.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet neden Vermeyelim Eğer inandırabilirseniz Veririz tabi o kadar emek boşa gitmez.

Üye
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
Hesabın Sana ait oldugunu kanıtlarsan Geri alabilirsin.

Şimdi Abi İlk öNCE bİZ kÜZENİMLE maskeyle Geziyorduk Sonra Kanıtlıyımmı Hesabını Calıyımmı Dedi Zaten Ben Uyurken Calmış 
Sonra Evdeydi Bizim Evdeydi Bundan Testament HEsabı Banladığınız İcin 3 Hesap actı Bende Gözümle Seğrediyodum Ama Şifreyi Şuan Bilmiyorum 
Bizim Bilgisayardan Actı Dediki Testamenti Ortak Kullancaz Dedi Bende BUNDAN İntikam Alcağım süper üyeli carım Gitti Aileme Rezil Oldum Ama Facesini Calcağım DEDİM istesen VERİLİM dEDim Sen Memoryhackers Hesabın Ortak KUllanmadığın İcin Caldım 
Hacklemedi Abi Not Defterime Baktı Burda BÜTÜN hERŞEY yAZIYORUDU zATEN Hesabını Acınca giremem Şifreyi Deiştirmiş.

LeftSpace' Alıntı:
Evet neden Vermeyelim Eğer inandırabilirseniz Veririz tabi o kadar emek boşa gitmez.

abi sizin siteye dds attı benim bilgisayarla bak memoryhackers gitti gördü günnü dedi of ya

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
1. çok saçma bir hikaye oldu 2. bu senin çarın sahibi oldugunu kanıtlamaz

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:

abi ben dword lite la ilgili nasıl yapılacağına  video çektim kendim videom tarihte belirtttim herşeyi eksiksiz belirttim sitede paylaştım birinincisnde konu kapandı yanlış yere açtım sandım ve 2. kez kesin doğru olmasına rağmen silindi acaba böyle şeylerin paylaşılmasımı yasak ?

Üye
9 HİZMET YILI
beratnaci21' Alıntı:
LeftSpace' Alıntı:

abi ben dword lite la ilgili nasıl yapılacağına  video çektim kendim videom tarihte belirtttim herşeyi eksiksiz belirttim sitede paylaştım birinincisnde konu kapandı yanlış yere açtım sandım ve 2. kez kesin doğru olmasına rağmen silindi acaba böyle şeylerin paylaşılmasımı yasak ?
Bence Silmezler Herkez Paylaşıyor 
Bilgilendirme İnsanı..... iyi Forumlar
Testament Süper Üye

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hesabınızın Size Ait Olduğunu Kanitlamak İçin ;

* Hesabınızın Kullanıcı İsmi
* Hesabınızın Son Şifresi
* Hesabınıza Ait Giriş SS Yani Ekran Resmi
* Hesabınızın E-posta Adresi
* Hesabınızın Kayitli Olduğu E-posta Adresine Gelen Doğrulama Mesajın Ekran Resmi
* Kayit Olduğunuz ve Şuankı Kullandığınız Kayit Olduğunuz Bilgisayar Aynı Olmalı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...