Texture sitesi tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhabalar , şimdi size bir Texture sitesi tanıtacağım . Bu tarz siteler mevcut ancak ben yinede bu siteyi tanıtmak istedim , öncelikle seçeneklerin çok olduğunu belirtmek isterim her açıdan birçok seçenek mevcut .

Örneğin yol ( Road ) Texture ihitiyacınız var ise kategoriyi seçtikten sonra ihtiyacınız olan türü seçiyorsunuz ve istediğiniz tarz Texture çeşitleri önünüze geliyor .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kapımı lazım ?

Pencere ?

Kathedral pencereleride var

Demek istediğimi anladınız çeşit ve kategori çok şimdi gelelim fiyat meselesine .

Fiyatlar ücretsiz ancak eğer yüksek çözünürlüklü almak isterseniz para ödemeniz gerekiyor işte işin güzel tarafıda burada normalde bulması zor ve kaliteli olan Texture'ları buaradan çok yüksek çözünürlüklü olmasa bile ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz eğer bir oyun yapıyorsanız veya 3D olarak bir mekan tasarlıyorsanız veya ne bileyim bir Katana çiziyorsanız herhangi bir ihtiyacınız olan Texture'u ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz .

Şimdi sorun nerede ? ücretsiz olarak sadece 15 adet texture indirme hakkınız var yani bu haklarınızı akıllıca kullanın ancak eminimki tam aradığınız Texture'u bulduğunuzda hem telif ile uğraşmanızada gerek yok hemde aradığınızı bulmuş oluyorsunuz Google arama ile bozuk çözünürlüklü olanların arasından bulamayınca biçilmiş kaftan oluyor .

Umarım işinize yarar .
:mum:

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Böyle siteler çok işime yarıyor. Aynı şekilde iconlar için olan sitelerde mevcut, wallpaper için olanlar da..
Böyle site açmayı ilk kim akıl etti ise çok mantıklı düşünmüş. Birçok kişinin hayatını kurtarıyor. :d
Ellerine sağlık dostum, daha ayrıntılı anlatım beklerdim senden ama bunu zaten en fazla ne kadar anlatabilirsin ki? :gelisirabii:

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ne kadar free yazsada artık bazı şeylere inanamıyor insan :) örneğin buradan free bir fotoğraf indirip youtube video atsam bir yerden telif gelir mi?
Onun haricinde güze paylaşım olmuş teşekkürler.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ne kadar free yazsada artık bazı şeylere inanamıyor insan :) örneğin buradan free bir fotoğraf indirip youtube video atsam bir yerden telif gelir mi?
Telif sorunu yaşayacağını sanmıyorum eğer telif yersen fotoğorafı aldığın site belli sana ücretsiz olarak veriyor sonuç olarak sen sadece kullanıcısın ve ücretsiz olarak aldın muhattap olması gereken kişiler onlar ama bunu belirtmen gerekir telif yersen mesela itiraz edersin olur biter .

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Evet kesinlikle katılıyorum fakat insana bazen bıkkınlık getirebiliyorlar :) Videolarında kullanmak isteyen kişiler nerden aldıklarına dair linkleri kaydetmelerini tavsiye ederim.

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme İçin Teşekkürler İşime Yarar Elbet Bir Gün.

Böyle siteler çok işime yarıyor. Aynı şekilde iconlar için olan sitelerde mevcut, wallpaper için olanlar da..
Böyle site açmayı ilk kim akıl etti ise çok mantıklı düşünmüş. Birçok kişinin hayatını kurtarıyor. :d
Ellerine sağlık dostum, daha ayrıntılı anlatım beklerdim senden ama bunu zaten en fazla ne kadar anlatabilirsin ki? :gelisirabii:

Biz Ne Güne Duruyoruz Karşiim??

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Site hergün 15 ücretsiz veriyormuş siteye abanabilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...