çok mantıklı .Dyoutube videoları veya arkadaşlarınla oynarsan gelişirsin
Ilk olarak karsi tasiyiciya saldirman gerekiyor eger tasiyicilwru cok iyi pozisyob aldiysa rakip frontlineye saldiracaksinKoridoru kazanıyorum, üstünlük kuruyorum tabi bi zahmet script ile fakat TF'lerde oyun bilgim yeterli olmadığı için özellikle elmas eloda küfür yiyorum sürekli. Kime saldıracağımı şaşırıyorum tak diye ölüyorum.
Daha iyi bir açıklama olamazdı helal olsunBu hangi karakteri ve hangi koridorda oynadığına bağlı olarak değişiklik gösterebilecek bir durum ama genelde tflerde ilk hedef adc gibi zayıf ve çok hasar vuran bir karakter olmalı tank olan kişiyi ise tfnin başlarında ellemek pek mantıklı değil onla oyalanırken hasar vuran kişiler tarafından yok edileceksiniz yani kısacası ilk olarak zayıf olan kişiden başlayıp duruma göre ilerleyeceksin zaten oyunu biraz takip edersen bunları yavaş yavaş fark etmeye başlarsın
Buna kesinlikle katılıyorum ilk olarak eğer varsa çok kasılmış kişi kesilmesi lazımtflerde çok kasmış kişileri ilk çıkarmak iyi olabilir çıkarmazsan o kişi sizin takıma fazla hasar verebilir.bide eğer can veren sup varsa(soraka nami vb.)onlarıda çıkarmak iyi olabilir(benim görüşürüm bu )