TF'lerde çok kötüyüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Yani hile ile oynamanın en sıkıntı yanı bu aynı sıkıntı bende var ama takım ile oynarsan fazla bişey diceklerini sanmam yani vs'de kaçıp gidersen laf tabi ederler

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Youtube videoları izleyerek kendini geliştirmeni tavsiye ederim deneme yanılma ile olacak bir şey değil

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Youtubede videolar izleyebilirsin ve şu da varki bir oyunda ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar çok gelişebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka mantıklı bir yere değinmişsin bu soru oyunda kaç tane şampiyon varsa hepsi için tek tek cevaplanacak bir soru ama şöyle söyleyebilirim vayne gibi bir hero ile(hasarı çok yüksek olduğu için diyorum) zaten sc nin kite özelliği sıkıntı yaratmaz. vayne dene

Üye
5 HİZMET YILI
tf de rolün ne göre yer almalısın adc isen arkada olman lazım eyer jung san arkadan felan birilerini tekleyip çıkmalısın ve soğuk kanlı olman lazım doru zamanları bekle

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hangi karakteri istiyorsan youtubeden onun oynanışını araştır her türlü işine yarar hocam

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Daha çok karşı carry'ye focuslanırım, aradan onu çıkarınca rahatça alıyoruz zaten tf'yi. Arkadaşların dediği gibi, scripti jinx gibi bir heroyla kullansan daha iyi olur.

Üye
5 HİZMET YILI
Bak dostum eğer mid oynuyorsan genellikle mid şampiyonlarnın tek atma özelliği var ilk önce adcyi aradan çıkartman lazım eğer solo oynuyorsan tfleri ilk senin başlatman gerekiyor çünkü solo karakterler genellikle tank olur ve tfde zor ölüyor eğer kastıysan zaten durdurulmuyor , adc oynuyorsan kendini koruman lazım uzaktan adamları düşür eğer sana focus atıyolarsa görev supporta kalıyor zaten supportda soraka gibi bir karakter olursa ölmen baya bi zorlaşıyor

Üye
5 HİZMET YILI
Koridoru kazanıyorum, üstünlük kuruyorum tabi bi zahmet script ile fakat TF'lerde oyun bilgim yeterli olmadığı için özellikle elmas eloda küfür yiyorum sürekli. Kime saldıracağımı şaşırıyorum tak diye ölüyorum.
Ilk olarak karsi tasiyiciya saldirman gerekiyor eger tasiyicilwru cok iyi pozisyob aldiysa rakip frontlineye saldiracaksin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kankam tf ye girmeden kime saldıracağını bilmen lazım en kırılgan kişiye saldırman daha doğru olur
fighta karşı takımın eksik başlaması sizin için iyi olucaktır bu sayede lig çıkmaya dewam edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bu hangi karakteri ve hangi koridorda oynadığına bağlı olarak değişiklik gösterebilecek bir durum ama genelde tflerde ilk hedef adc gibi zayıf ve çok hasar vuran bir karakter olmalı tank olan kişiyi ise tfnin başlarında ellemek pek mantıklı değil onla oyalanırken hasar vuran kişiler tarafından yok edileceksiniz yani kısacası ilk olarak zayıf olan kişiden başlayıp duruma göre ilerleyeceksin zaten oyunu biraz takip edersen bunları yavaş yavaş fark etmeye başlarsın
Daha iyi bir açıklama olamazdı helal olsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tflerde çok kasmış kişileri ilk çıkarmak iyi olabilir çıkarmazsan o kişi sizin takıma fazla hasar verebilir.bide eğer can veren sup varsa(soraka nami vb.)onlarıda çıkarmak iyi olabilir(benim görüşürüm bu )

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tflerde çok kasmış kişileri ilk çıkarmak iyi olabilir çıkarmazsan o kişi sizin takıma fazla hasar verebilir.bide eğer can veren sup varsa(soraka nami vb.)onlarıda çıkarmak iyi olabilir(benim görüşürüm bu )
Buna kesinlikle katılıyorum ilk olarak eğer varsa çok kasılmış kişi kesilmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni tf almak hero güçlendirmen lazım tanklar önde kalırsa bu sayede canında azz gider

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
üstteki arkadaşların tavsiyeleri baya iyi bol bol yayıncı izle

Üye
5 HİZMET YILI
Youtube da öğretici video lar var onlara bakmani öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...