tft bana kafayı yedirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Oyun tr serverine geleli nerdeyse 1 gün olmadı şimdiden kanser oldum bune arkadaş karekterler boşa u atıyor karekter gelmiyor item düşmüyor 20 oyun oynadıysam hepsini kaybettim hemde ilk ölen olarak kaybettim videolar izliyorum forumlara bakıyorum taktiklere bakıyorum tamam diyorum artık hazırım giriyorum yeniliyorum arkadaşım çok iyi oynuyor bana yardım et diyorum eneen diyor valla kafayı yedim kanser oldum bu oyunhakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum ben kanser olan tek kişimiyim tek oynayamayan benmiyim arkadaşlar :mad: :mad:

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimal paranı elde tutamıyorsun. Karakterleri hızlı bir şekilde 2 veya 3 level yapmak için çok aratma yapma. 1 altınlık gelen karakterleri al, ve sonra işine yaramayanları satki oyunun sana vereceği karakter havuzu boşalsın. Ve birde, itemleri elinde çok bekletme. Çabuk bir şekilde onları oyuna katmaya çalış, etkileri büyük.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal paranı elde tutamıyorsun. Karakterleri hızlı bir şekilde 2 veya 3 level yapmak için çok aratma yapma. 1 altınlık gelen karakterleri al, ve sonra işine yaramayanları satki oyunun sana vereceği karakter havuzu boşalsın. Ve birde, itemleri elinde çok bekletme. Çabuk bir şekilde onları oyuna katmaya çalış, etkileri büyük.
tamam altınımı saklıyorum anladım bana item düşmüyor gerçekten düşmüyor bana item yani düşüyorsada çok alakasız şeyler düşüyor

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
tamam altınımı saklıyorum anladım bana item düşmüyor gerçekten düşmüyor bana item yani düşüyorsada çok alakasız şeyler düşüyor
Evet, o şans aralığında büyük bir sıkıntı var. Mesela, ilk 3 minyon oyununda banada çoğu zaman item düşmüyor. Diğer insanlara baktığımda 2-3 itemleri olmuş oluyor.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunda tecrübe ettiğim kadarıyla aşırı aceleci olmamak lazım ve kararlı olman lazım eğer arada kalırsan hangi kompozisyonu yapıcam diye pek başarılı sonuçlar elde edemezsin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı durum bendede var bırak ıtemi ben hiçbisey anlamdım ki
benim adamım küçücük onlarınkı dev gibi bi vuruyor karakterim ölüyor.

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dikkat etmen gereken şeyler:
Köken ve sınıflar,
Heroların birbirine uyumu(örn: Draven ve Lulu birlikte çok op),
Oyunun ilk safalarını pek önemseme ileri oyuna göre oynamaya çalış,
İtemlerin tariflerini içeren bir resme bak önüne gelene itemi verme,
Paranı çok harcama,
Spatula varsa kesinlikle al ve eğer yapabiliyorsan 2 spatula ile ekstra bir hero koy savaşa seni baya güçlendirir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
heroları birleştiremiyorum birleştirmek için satın alıyorum birleşmiyolar

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyun şans oyunu taktikle falan alakası dizilim ve sınıflar eşya düşmüyor adam varusa 3 eşya çekmiş ölmüyor varus 2 kişiyi kesti çok saçma

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kanser tipler yüzünden 3 hesabımda ban yedi 2 tanesi perma 1inde 14 gün ban var

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lan normalde sonuncu felan olurdum sımdı 5. oldum ıstedıgım adam gelmıyor ıtem gelmıyor guzel olmamıs.urfu getırsınler

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ilk oyundan 7. oldum bıraktım direk aw :burnbear::burnbear:

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
2 hafta sonra kimse yüzüne bakmaz,şuan herkes merak ettiği için oynuyor daha sonra devam seriye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...