TFT görevleri hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni başladım ne yapmamam gerekiyor detaylı anlatabilir misiniz ileri sür ne demek

1684227048034.png

suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunun içinde kompozisyonlar var, atıyorum Galio Kindred Vayne koydun bu kompozisyonla tetikçi özelliği açıldı. Oyunun içinde bu özellikleri açmanı istiyor, yani bu karakterleri ileri sürüp bir round atmanı istiyor. Kimin hangi kompozisyonda olduğunu oyun içerisinde karaktere sağ tıklayarak görebilirsiniz. Onları açtıkça exp kazanıyorsunuz ve bu da kartınızın seviye atlamasını sağlıyor. İyi oyunlar :kisswink:

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga tft görevlerini yapmak için özellikle kasma oynadıkça kendisi bitiyor bazı yapmadığın ya da aşina olmadığın compları isteyen görevleri kendin özellikle yaparsan tamamlanır

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunun içinde kompozisyonlar var, atıyorum Galio Kindred Vayne koydun bu kompozisyonla tetikçi özelliği açıldı. Oyunun içinde bu özellikleri açmanı istiyor, yani bu karakterleri ileri sürüp bir round atmanı istiyor. Kimin hangi kompozisyonda olduğunu oyun içerisinde karaktere sağ tıklayarak görebilirsiniz. Onları açtıkça exp kazanıyorsunuz ve bu da kartınızın seviye atlamasını sağlıyor. İyi oyunlar :kisswink:
Neler koyuyum kanka simdi veya ornek int uzerinden atabilecegin comps var mi bak bu gorevin var gibi

suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Neler koyuyum kanka simdi veya ornek int uzerinden atabilecegin comps var mi bak bu gorevin var gibi
Görevlerde farklı farklı açmanı istiyor ama en güçlü kompozisyonların paylaşılığı bir site atayım sana özelden

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum belirtilen roldeki kartları oyun sahasına atmanı göndermeni istiyor :D

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kendi kendine bitiyo la bunlar çok kasma iki üç maç at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...