Çözüldü TFT hilesi gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama çok merak ediyorum üstad lar Tft için hile gelcekmi tekrar. Şimdidien tesekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tft'de çok da bir hile geleceğini sanmıyorum sadece hızlı arama gelir o da çok gerekli bir şey değil kendin oyuna alışarak yapıyorsun zaten

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ya bence gelmez. Oto roll oto buy bence pek işe yaramaz. Kendisi yerleştiriyorsa ortadaki karakterlerin en iyisini direk alıyorsa iyi olur. Tabi o kadar gelişmedi hiç bir script.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tft hilesi gelse bile ücretsiz olması olası değil ve pahalı olur + kolayca fixlenebilir

Üye
4 HİZMET YILI
bence gelmez tft ye nası bi hile gelebilirki hasar hilesi gelse yada hasar almama anında permalanırsın zaten skill falanda doclanmaz gelmez bence belki otomatik en iyi kombinasyonu yapan bi hile gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hileden ziyade daha çok öneri verebilen uygulamalar olabilir, bunu zaten Blitz, Porofessor, SenpAI gibi companion appler yapıyor

Üye
4 HİZMET YILI
TFTye geleceğini zannetmiyorum sonuç olarak hile gerektiren bir oyun değil fakat yardımcı programlar kullanabilirsin komp dizmende yardım eden item konusunda yardım eden isim vermek yasak sanırım o yüzden az çok biliyorsundur popüler uygulamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...