TFT Kompozisyon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Yenilmeyen kompozisyon buldum ama başta çok hırpalanıyor başta altın biriktirin 5 tane adam oluncaya kadar arkaya adc koyun sonra satın ama adcye yatırım yaparken kayleye vereceğiniz itemleri ona giydirin gösterdiğim kompozisyondaki herolar dışına çıkmayın erken oyunda ksante ve 1 tane adc idare eder canınız çok düşmeyecek zaten 4-5 adam yapınca scale oluyonuz kayle bam güm dağıtıyor 2 oyun attım sıkıldım deneyen olursa yazarsa sevinirim epey lig yükseltir çok güçlü

sıralamayı kayle ve karthusu sağa sola yapın onun 1adım önünede olaf olur viego olur gnar olur morde gragas sonra ksantenin arkasına yığın ksante başta tanklamazsa çöp olur full fotoğraf atcam bakarsınız dizilime

kompozisyonun en güzel yanı ne item gelirse gelsin işe yarıyor zaten kayleye yaklaşamıyolar öndekilerin hepsini tank yapın kayle dağıtıyor ne kadar hasar vurduğunu da atıcam itemleri doğru bile değil fena vuruyor

item tavsiyelerim ise olaf gnar viego bunlara o 25 stacklenen bişey var ondan alın ksanteye ejder pençesi çivili zırh veya gün ateşi sonrada gargoyl ya da warmog kayleye ise guinso devkatili sonra nashorun dişi önceden 2 guinso 1 ölüm kılıcı mı ne vardı onu yapıyoduk oluyosa onu yapın karthusada sopayla ne oluyosa hepsini yapın her türlü vurur zaten diğerlerine ful tank başta level ve yenile yapmak yok hep 50 üzeri tutun dediğim çarlar geldikçe alın sadece ksanteyi eğer 3leyebiliyorsanız üçleyin para biriktirin yani xp basmayın orta oyunda en kolay 3lenebilen çarlar var 4lük 5lik yok yani orta oyun ve geç oyunun kralılıyız hemde özellikleri en güçlü kompozisyon bence

aldığınız özelliklerin çoğu işe yarıyor size faydası olanı alın şunu alın bunu alın demicem kayle alıp 2 item verdikten sonra oyun bitiyor zaten tft kasan varsa denesin bence epey lig yükseltir

Ekli dosyalar

• Screen09.png
    Screen09.png
    371.6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screen10.png
    Screen10.png
    258.5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screen11.png
    Screen11.png
    374.7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screen12.png
    Screen12.png
    354.6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screen13.png
    Screen13.png
    345 KB · Görüntüleme: 59
  • Screen14.png
    Screen14.png
    343.8 KB · Görüntüleme: 51
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ejder kompu eskiden çok iyidi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...