- Yasaklandı
-
Banlı Üye
LD player acayyip kastırıyor pcyi ama yine de denicem teşekkürlerHayır onu denemedim ama bilgilendiren Czec iyidir bence o bypass da hem ld emülatörde daha iyi çalışırmış yan çarla bi deneme yanılma yapabilirsin.
no recoil bana açık davetiye değil mi ?no recoil eklenecek mı acaba ?
ozelden lınk atar msın bypass me nasıl oluyor ban koruması varmı emulatorde calısıyormu??bypass uzunca bi süre olmicak onun yerine bypassme kullabilirsin ld de daha iyi çalışıyor
bende linki yok ki kullanmadım da Czec den öğrendim. goggle aratarak bulabilirsiniz kurulumuyla birlikte mevcutozelden lınk atar msın bypass me nasıl oluyor ban koruması varmı emulatorde calısıyormu??
link gecersız dıyorbende linki yok ki kullanmadım da Czec den öğrendim. goggle aratarak bulabilirsiniz kurulumuyla birlikte mevcut
eline sağlık
musaıtsenız bı mesaj atarmısınız yardım lazımdaElinize sağlık hocam bunu bekliyorduk
kullanıyor musun reis ban sıkıntısı varmı onunda
no recoil bana açık davetiye değil mi ?
bi de olayı ne onun,attığın kurşun gözükmüyor mu
şuan sen bypass kullanıyonmu ban yeme riski varmı bana link atabilirmisinbiz zaten 1.4.3 ü kullanıyorduk ve ban yemiyoruz da zaten
bende 1.4.3 kullanıyordum ama çalışmıyor şuanbiz zaten 1.4.3 ü kullanıyorduk ve ban yemiyoruz da zaten
Lünk atmama gerek yok mh deki bypası kullanıyorjm ban yemiyorumşuan sen bypass kullanıyonmu ban yeme riski varmı bana link atabilirmisin
ben bulamadım sayfada bana bi linkle yollasan olurmuLünk atmama gerek yok mh deki bypası kullanıyorjm ban yemiyorum
kullananların çoğu ban yiyoz diyolar güvenemiyorum o yüzdenLünk atmama gerek yok mh deki bypası kullanıyorjm ban yemiyorum
Cıktıgından beri kullanıyırum ban yemedim aim falanda acık kullanıyorum ama squat görmedikce kullanmıyorum 1 squat gelince basıyırum aimide ban yemedim geçen sezonu as bitirdim bu sezonda elmas 3 üm oynamıyorum fazlaben bulamadım sayfada bana bi linkle yollasan olurmu
Post automatically merged:
kullananların çoğu ban yiyoz diyolar güvenemiyorum o yüzden
hasanabi2002 şuan çalışan bir bypass var mevcut mu?ben bulamadım sayfada bana bi linkle yollasan olurmu
kullananların çoğu ban yiyoz diyolar güvenemiyorum o yüzden
1.4.4 sürümünü kullandım ban yedim 10 yılhasanabi2002 şuan çalışan bir bypass var mevcut mu?
kullanıyor musunuz?
ayarlar-app- önce ön bellek sil sonra kaldır hem xposed hem cerberus apkaz çnce biri repotladı 10 yıl ban yedim
bypassdan ban yedim 10 yıl
1.4.4 sürümünü kullandım ban yedim 10 yıl
bypassı komple nsaıl silecem emulatorden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?