Sanırım güncellendi mi ?Güncel oyun hilesi burada mevcut ancak Bypass maalesef güncel değil ve güncellenmesi de zaman alacak. İyi forumlar
Sanırım güncellendi mi ?
bypass olmadan da kullanabilir miyizHayır Bypass bu sezon gelmeye bilir. Ancak oyunun hilesi aktif ve günceldir. İyi forumlar
BAN YEME RİSKİN VAR 1 SEZONDA HİLESİZ OYNAYINbypass olmadan da kullanabilir miyiz
bypass olmadan da kullanabilir miyiz
teşekkür ederim bilmeyenler de öğrenmiş oldu deneyeceğim bypassme yi..Evet bypass olmadan da sıkıntısız oynayabilirsiniz ki zaten 2 oyunda bir hile ile karşılaşırsın. Henüz GemeLoop yapılandırmalara başlamadı bir cheat engelleyici geleceği söyleniyordu BattlEye tarzında lakin henüz gelişme yok. Önüne geçileceğini sanmıyorum ama Bypass konusu şu an askıda. Ld Player emülatöründe daha sıkıntısız çalışan (GameLoop'da da çalışıyor) bir Bypass var şu an Cerberus'un yapımcısı da ona da isterseniz yeni sürüm gelene kadar şans verin diyor. apk adı BypassMe aratıp bulabilirsin, yapım videosu da mevcut. Konusunu açacaktım ancak erken fix yiyeceğini düşündüğüm için açmadım. İyi forumlar
ne demek ban yeme riskin var?BAN YEME RİSKİN VAR 1 SEZONDA HİLESİZ OYNAYIN
ben ban yedim bypass sız hile kullandım yeme diye söylüyorumteşekkür ederim bilmeyenler de öğrenmiş oldu deneyeceğim bypassme yi..
Post automatically merged:
ne demek ban yeme riskin var?
karşıysanız neden burdasınız (iddaa etmiyorum)
Oow teşekkür ederim o duyguyu bende tattım maalesef bypass olmasına ragmen hemde normal oynasak daha iyi olabilir artık sanırım arkadaş da ban yemiş,teşekkr ederim bilgilendrme için.ben ban yedim bypass sız hile kullandım yeme diye söylüyorum
bypass uzunca bi süre olmicak onun yerine bypassme kullabilirsin ld de daha iyi çalışıyorgüncellendımı bypass??
bypassme ne oluyor ? açıklayan konu varsa atar mısınbypass uzunca bi süre olmicak onun yerine bypassme kullabilirsin ld de daha iyi çalışıyor
buradaki bypass gibi aynı şey yani hem hile kullanırken ban yememizi önlüyor hem de telefon oyuncularına denk geliyoruz diye biliyorum haritada falan ayak izimiz olmuyorbypassme ne oluyor ? açıklayan konu varsa atar mısın
kullanıyor musun reis ban sıkıntısı varmı onundaburadaki bypass gibi aynı şey yani hem hile kullanırken ban yememizi önlüyor hem de telefon oyuncularına denk geliyoruz diye biliyorum haritada falan ayak izimiz olmuyor
Hayır onu denemedim ama bilgilendiren Czec iyidir bence o bypass da hem ld emülatörde daha iyi çalışırmış yan çarla bi deneme yanılma yapabilirsin.kullanıyor musun reis ban sıkıntısı varmı onunda