TGB Bypass Cerberus 1.4.3 New Update (10 Min Ban Fix)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1 defa ban yedikten sonra sistemini güzelce temizlemen gerekli. Şöyle izah ediyorum konuda da anlatmıştım ancak gözünden kaçmış olabilir. Öncelikle kullandığın tüm .apk dosyalarını Tencent Emülatörden ön belleklerini ve verilerini sildikten sonra kaldırıyorsun bak burası önemli önce ön bellek ve verilerini silmen gerekli. Emülatörün sağ üst sekmesinden açılan ayarlarına giderek Emülatörün ön belleğini temizliyorsun. %temp% klasörünü de temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatarak, emülatörünü sıfır şekilde ilk gün ki gibi açıyorsun. Temizlik işi bittikten sonra hangi hileyi aktif edecek isen hosts dosyanı değiştirmeden aktif etme ve yükleme. Ek olarak Flush DNS'de kullanabilirsin. Senin tercihin, iyi forumlar.

Ben Shadow Defender kullanıyorum her ban attığında yeniden başlatıp tekrar kuruyorum ama max 2 oyun atabiliyorum ( hilesiz)

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok sağol hocam.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz

Üye
7 HİZMET YILI
calısmıyoruz bu bypass baska bypass onerecek varmı recoıl ıcın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hertürlü 10 dk ban yiyor ezik hesapla deniyosunuz sizi şikayet eden olmayınca tabi yemiyor diye biliyonuz temizleme çerez host ne varsa denendi bazen 1 oyuncu bile vurdumda bile ban yiyoruz

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Belli ederseniz her türlü ban yersiniz şuana kadar 1 kere ban yedim o kadar. daha hiç banlanmadım. Kısacası hileyi belli etmemeniz lazım. zaten Reportlanırsanız otomatik ban yersiniz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Belli ederseniz her türlü ban yersiniz şuana kadar 1 kere ban yedim o kadar. daha hiç banlanmadım. Kısacası hileyi belli etmemeniz lazım. zaten Reportlanırsanız otomatik ban yersiniz.
ezik hesaplamı oynuyonuz anlamadım bende ezik hesapla elmasa kadar kastım yemedi as hesabıyla 1 adamda öldürsem yiyor karşımızdaki adamı öldürsekte yiyoz belli etmekle alakası yok 2 3 gün ezik hesapla adamları yedim resmen hiç yemedi şikayetlede alakası yok adam öldürmesekte yiyoz

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
konu nasıl açılır bıır yardım edebılırmı

Konu ve Konu açmak ile ilgili tüm detaylar burada mevcut.
Post automatically merged:

calısmıyoruz bu bypass baska bypass onerecek varmı recoıl ıcın

Bypass Aktif çalışmaktadır ancak No recoil - Aimbot gibi özellikler ban kuyruğuna takılmaktadır. Wallhack ile oynandığı zaman bir problem olmuyor genelde. İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
Not working, got banned, and cant log in to account anymore

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aimbotda ban yemedim ama Recoil denemek için açtım 1 kere 10 yıl ban yedim :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aimbotda ban yemedim ama Recoil denemek için açtım 1 kere 10 yıl ban yedim :D

Recoil'de genelde affetmiyorlar da büyük ihtimalle sadece Wallhack açık olup legit oynadığın zaman bir sorun çıkmıyor ya. 1.4.1 sürümüyle bile 2 aydır sadece wallhack açıp legit oynadığını söyleyen vardı yorumlarda

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Czech, post: 1015423, member: 1279396"] Usually they don't forgive Recoil, but it's probably just a Wallhack open and no problem when you play legit. Even with the release of 1.4.1 there were only 2 months saying that the wallhack was on and that legit was playing [/ QUOTE]
one guy said detected is xposed not cerberus. Is there another variants?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Czech, post: 1015423, member: 1279396"] Usually they don't forgive Recoil, but it's probably just a Wallhack open and no problem when you play legit. Even with the release of 1.4.1 there were only 2 months saying that the wallhack was on and that legit was playing [/ QUOTE]
one guy said detected is xposed not cerberus. Is there another variants?

Sorry, all decected..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cerberus'a girince oradaki sttıngs bnde gozukmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...