2029'a kadar ban attı bana,sonra kapatıp açtım 2019,6,5 yazdı..
3.ye girdiğimde ise 2029'da kaldı kalkmaz sanırım dimi?
hala kullanmasın bir sakıncası var mı
arkadaş bı bayramda tatıllee gıttım bugun geldım neler olmuş neler .d
şımdı ben sezon basından berı 1.4.1 sonrada 1.4.2 kullandım hılelı arifeye kadar 1.4.2ıle oynuyodum sıkıntı yoktu (hılelı) hatta bayrakta unvan falan aldım esp ve macrro kulanıyorum 4800 puan yaptım fatıh e az kalmıştı sımdı oyunu açmaya korkuyorum 1.4.2 guvenlımı kullanıyımmı beyler
Post automatically merged:
Bıde bende şöyle bışey oluyodu formları okurken herkez 10 dk yasak alıyorum falan yazıyodu bu yazıları cerberus un kendı sıtesınden de takıp edıyodum herkez 10 dk yasak alıyodu ben bu sezon basından berı hayvan gıbı kulanıyorum esp ve macro yu arabaya bınıp adam falan arıyoruz o derece bellı ederek oynuyodum 1 kere bıle ban yemedim 14.87 kda ıle oynuyodum bıde bu ban ı neye gore atıyo acaba
benım xposed ım farklı ama ondan oluyo olabılırmı kı ya şımdı aklıma geldı bak
2029 banı açılmaz dimi ?1.4.1 sürümü ile 2-3 saatte bir ban yiyorum sigara içmeye çıkıyorum gelip yeniden devam ediyorum ancak hile falan kullanmıyorum orası ayrı bir durum. Büyük ihtimalle artık tamamen fixleniyor. 10 yıllık banlar için herhalde bir çözüm yok diye biliyorum ama sen yine de dene şansını.
1.4.1 sürümünde bir sakınca şimdilik sadece wallhack ile 3-4 maç da 10 dakika ban harici bir sıkıntı yok ama önce yedek hesabını aktif ettikten sonra dene bence. İyi forumlar
2019 banı açılmaz dimi ?
2019.6.5 tarıhı ıcın 3 saatlık ban atmıştı ekranı kapatmadan bekleseydım blkı acılırdı :/
TGB de es file ve Bypasslar sürekli siliniyor tekrar indirip kurmak zorunda kalıyorum ya size de oluyor mu?
Download kısmında bypass kasörü duruyor ama es file yi indirmek kurmak zorunda kalıyorum kendi kendine silindiği halde bypass yapmadan önce girip oyunu güncelleyim dedim ama açılışta Cerberus yazıyor sorun yaratır mı ?Yine açılır bir kaç saatlik, aylık banlar açılıyor genelde. Bende öyle bir problem olmuyor ancak Es-File içerisinde kayboluyor ise Es-File ana sayfasında solda ki sekmeler de Explorer-Root diye bir seçenek var onu kapat. O zaman dosya içlerinde ki .apk dosyaları görünür halde kalır.
2029 pardon sonradan 2029 6 5 oldu öyle kaldı ban ve açılmadı hesapYine açılır bir kaç saatlik, aylık banlar açılıyor genelde. Bende öyle bir problem olmuyor ancak Es-File içerisinde kayboluyor ise Es-File ana sayfasında solda ki sekmeler de Explorer-Root diye bir seçenek var onu kapat. O zaman dosya içlerinde ki .apk dosyaları görünür halde kalır.
Download kısmında bypass kasörü duruyor ama es file yi indirmek kurmak zorunda kalıyorum kendi kendine silindiği halde bypass yapmadan önce girip oyunu güncelleyim dedim ama açılışta Cerberus yazıyor sorun yaratır mı ?
bu sorunu bugün yaşamadım ki güncelleme geldiyse de ondan önceydi
bilmiyorum ama kontrol ederim sence emulatoru ve- verileri vs temizleyim mi?Bilemiyorum ama güncelleme tarihlerinde algılanan diğer parti uygulamaları direkt ban yediriyor diye biliyorum. Emülatörün kendisi güncel mi? Pubg mobile değil Tencent Gaming Buddy?
bilmiyorum ama kontrol ederim sence emulatoru ve- verileri vs temizleyim mi?
8'e kadar güncelleme olacakmış o yüzden soruyorum güncelleme başlayacağında 3.parti uygulamalar anlık bana sebep olur mu ?
Hile kullanırken görevleri ve rütbeyi seri kasmak için hangi modları oynamalıyız?
İnternette baktığıma göre;en çok başarı puanını Solo veriyormuş ama Solo ne onu bilmiyorum?
fatihe seri çıkmak ve fpp modu nedir peki?Gereken temizliğini mutlaka güncellemeden önce yap. Emülatörün de ön belleğini vesaire temizledikten sonra sorunsuz şekilde güncellemeni gerçekleştir ondan sonra yedek hesapla girer yine Bypass yahut Hileleri deneyerek fixlenip, fixlenmediğini öğrenirsin. Hile kasmak için aslında en mantıklı olanı ve fatihe seri çıkacağın FPP Modunda Takımlı oynamaktır ancak botlarla sıkca karşılaşabilirsin ve Rush oynayamıyor isen tavsiye etmem. Solo modda ki puan ile Takımlı (Squad) modda kazanacağın puanlar çok farklıdır. Takımlı modda avantajlarından birisi hem hayatta kalma süren, hem takım arkadaşlarından verdiğin fazla hasar, aldığın hasar, takım arkadaşlarını kurtarman gibi ekstra puan veren avantajı var. Solo da ise herkes tek olduğu için daha çok dikkatsiz ve seri oynanır ama puan olarak takımlı ile karşılaştıramaz. Deneyeyip kendin de ranklar sıfırlandığında bunu görebilirsin.
fatihe seri çıkmak ve fpp modu nedir peki?
tgb ayarlarda DPI yı falan 240 a ayarlıyorum diğer ayarlarımla birlikte çıkıp girdiğimde değişiyor kafasına göre bu neden oluyor?
Bıktım bu sorundan ya..
yorum yapmak ıcın bı kac gun oyun oynadım sızıde yanlış bılgılendırmemek ıcın o yazdığım günden berı oynuyorum hem baypass hemde esp ıle hala bı yasak almadım xposed e nerden bakacağımı soylersenız sızede yazıyım buraya sızde ona gore ındırın oynayın
bıde bı arkadaş yazmış 2029 a kadar ban yedım acılırmı dıye bende yemıstım 2029 a kadar ana hesabımdan hemde 67 lvl dı ama ben baypass dan yemıstım sonra tel e ındırmıs kardesım pubg yı bende bı deneyım dedım ban yıyen hesabıma gırdım açıldı sadece baypass dan yedıysen bı dene ama esp aım no recoıl gıbı seylerden yedıysen onu zor acarlar