peki acaba hangi surumu kullanmamizi onerirsiniz ben farkli bir hesapta denedikten sonra kendi hesabima gecicem sorumlulugun farkindayim ama umarim sinirsiz veya cok uzun sureli ban yemeyiz..
Sahsen asil hesabimizda kullanamayacaksak da riske veya usrasmaya gerek yok diye dusunuyorum
Ben de senin gibi sonradan anladım yalnız değilsinarkadaşlar ben bypassı hileyi yakalatmamak olan için bi program sanıyodum ama tel sunucusuna bağlamaya yarıyormus bide bu sekmeme hilesi ban yedirtmese hacklerin tadından yenmıyecek
açıklama dün gece yapılmıştı bypass rip neyse iyi günlerimiz oldu :/
Telefonda hile mi var kral ücretliyse bize salda satın alalımiyiki telefonda'da hilem var ya b planı iyidirrr
ücretsiz hocam sadece kendi asıl hesabına girmek istersen root attırman gerekTelefonda hile mi var kral ücretliyse bize salda satın alalım
Sana dün cerberus daha güncellenmeyecek demistimBugün 1.4.3 sürümü ile denedim ve bir maç attım. 1.4.2 sürümü ile denedim maç sonuna gelmeden ban yedim. 1.4.1 ile de 1 saat oynadım bir sorun yaşamadım lobide iken birden attı onda da ban yedim. Bu büyük ihtimalle oyunun minik güncellemeleri ile gerçekleşen bir durum ve artık otomatik olarak sistem ban kuyruğuna alıyor. Yedek hesabın ile sürümlerin hepsini de dene ancak hosts ve sürüm değiştirirken ki .apk verilerini her defasında yeniden silmeyi unutma. Bizi de bilgilendirir isen sevinirim
Yolla kral özeleücretsiz hocam sadece kendi asıl hesabına girmek istersen root attırman gerek
Ben Henüz Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım 2Aydan Fazla Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?