TGB Cerberus Bypass Hakkında Önemli Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
:not:

Birkaç gündür 10 dakikalık banlar söz konusu oluyordu ve yapımcı (Ciceron) buna bir el atarak dün gece bir güncelleme getirdi. Fakat maalesef tüm tedbirleri almalarına rağmen bu sorun devam etmekte. Eski sürüm olan 1.4.1 ve 1.4.2 sürümlerinde ise 1-2 maç attıktan sonra yeniden veri değişimi diyerek 5 saat - 10 dakika - 1 ay - 10 yıl gibi süre zarfları ile banlar geliyor. Bazen ise birkaç saatlik stabil çalışıyor. Dün gece güncellemenin ardından hile sahibi tarafından bir açıklama geldi ve konu da kilitlendi. Açıklama aşağıdaki görselde mevcuttur. İnternetten de kabaca çevrilmiş halini resmin altında paylaşacağım. Yapılan açıklama çoğu kişinin aklındaki soru işaretlerini de kaldırmış olacaktır. Herkese iyi forumlar...

:resim:

Screenshot_1.jpg

İnternetten Yapılan Kabaca Çeviri

Daha fazla spam ve gerekli olmayan iletileri önlemek için bu konuyu şimdi kapatacağım. Bu projeyi resmen dondurulmuş olarak göz önünde bulundurun.
Ne yazık ki birçok kullanıcı için Cerberus kötüye ve kötüye istimal için tasarlanmış bir proje değildi ve bu sona erdi. Çünkü devamı halinde çok tehlikeli ve riskli olurdu ben şu anda yasakları için istikrarlı bir düzeltme sağlayamaz.
Şimdi ne olacak?
İsterseniz önceki sürümlerinden herhangi birini kullanabilirsiniz. Bu, daha güçlü ve daha güvenli daha az beklediğiniz Cerberus bir gün gelecek, bir gel geri olacaktır.
Tekrar tüm geri bildirim ve mesajlar için teşekkür ederiz.

Forumda Bulunan Bypass Konularını da İncelemek ve Eski Sürümlerini Kullanmak İçin;

Tencent Gaming Buddy PUBG Detection Bypass 0.12.5 Update

Pubg Mobile Bypass 0.12.5 Cerberus Yeni Güncelleme - Fix Login New Update

TGB Bypass Cerberus 1.4.3 New Update (10 Min Ban Fix)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En mantıklısını yapmış. Adama bazı forumlarda sövmüşler ban yedim diye sanki zorla kullanıyorlar.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Adam hiç kimseyi zorla kullandırmaya teşvik etmedi neden böyle bir şey yaptılar hâlâ anlamış değilim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
peki acaba hangi surumu kullanmamizi onerirsiniz ben farkli bir hesapta denedikten sonra kendi hesabima gecicem sorumlulugun farkindayim ama umarim sinirsiz veya cok uzun sureli ban yemeyiz..
Sahsen asil hesabimizda kullanamayacaksak da riske veya usrasmaya gerek yok diye dusunuyorum

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Zaten kendileri diyor ban riski vardır diye madem öyle indirmesinler sorumluluk almayı sevmiyorsalar

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
peki acaba hangi surumu kullanmamizi onerirsiniz ben farkli bir hesapta denedikten sonra kendi hesabima gecicem sorumlulugun farkindayim ama umarim sinirsiz veya cok uzun sureli ban yemeyiz..
Sahsen asil hesabimizda kullanamayacaksak da riske veya usrasmaya gerek yok diye dusunuyorum

Bugün 1.4.3 sürümü ile denedim ve bir maç attım. 1.4.2 sürümü ile denedim maç sonuna gelmeden ban yedim. 1.4.1 ile de 1 saat oynadım bir sorun yaşamadım lobide iken birden attı onda da ban yedim. Bu büyük ihtimalle oyunun minik güncellemeleri ile gerçekleşen bir durum ve artık otomatik olarak sistem ban kuyruğuna alıyor. Yedek hesabın ile sürümlerin hepsini de dene ancak hosts ve sürüm değiştirirken ki .apk verilerini her defasında yeniden silmeyi unutma. Bizi de bilgilendirir isen sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Açıkçası Bana Şöyle Geldi
"Merhaba Cerberus Biz PUBG MOBILE Yonetim Ekibiyiz
Yaptığınız 3. Taraf Parti Yazılım Oyunumuza Zarar Verdiğinden Dolayı Yazılımınızı Kaldırmanızı Kullanmaya Devam Ettiğiniz Takdirde Gerekli Yasal İşlemleri Başlatacağız.
İyi Günler PUBG MOBILE Yonetim Ekibi"

Bence

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bypassı hileyi yakalatmamak olan için bi program sanıyodum ama tel sunucusuna bağlamaya yarıyormus bide bu sekmeme hilesi ban yedirtmese hacklerin tadından yenmıyecek

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bypassı hileyi yakalatmamak olan için bi program sanıyodum ama tel sunucusuna bağlamaya yarıyormus bide bu sekmeme hilesi ban yedirtmese hacklerin tadından yenmıyecek
Ben de senin gibi sonradan anladım yalnız değilsin :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
açıklama dün gece yapılmıştı bypass rip neyse iyi günlerimiz oldu :/

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu projeyi çöpe atacaklarını sanmıyorum açıkcası. Sadece testleri daha uzun sürelere dökerek ban atılmadığından emin olacaklardır ve her 2-3 günde bir güncelleme yayınlamak yerine 2-3 haftada bir güncelleme yayınlayacaklardır. Tabii şu an yeni güncelleme gelmesi aylar alabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
Cerberusu yapan arkadaş ile konuştum paid versiyonu yani paralı versiyonuna öncelik verip üzerinde çalışıyor ve normal 1.4.3 sürümüne zamanı fazla olmadığı için aceleye getirmiş.

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bugün 1.4.3 sürümü ile denedim ve bir maç attım. 1.4.2 sürümü ile denedim maç sonuna gelmeden ban yedim. 1.4.1 ile de 1 saat oynadım bir sorun yaşamadım lobide iken birden attı onda da ban yedim. Bu büyük ihtimalle oyunun minik güncellemeleri ile gerçekleşen bir durum ve artık otomatik olarak sistem ban kuyruğuna alıyor. Yedek hesabın ile sürümlerin hepsini de dene ancak hosts ve sürüm değiştirirken ki .apk verilerini her defasında yeniden silmeyi unutma. Bizi de bilgilendirir isen sevinirim
Sana dün cerberus daha güncellenmeyecek demistim :)

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben Henüz Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım 2Aydan Fazla Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...