- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Bu konuyu şuan gereksiz mesaj ve spamı engellemek için kapatıyorum. Bu projenin şuan resmi olarak dondurulduğunu varsayabilirsiniz.
Ne yazık ki bir çok kullanıcı Cerberus'u kötüye ve tasarlanmadığı şeyleri yapmak için kullandı. Ban problemi için herhangi bir şekilde stabil bir çözüm sunamıyorum çünkü tehlikeli ve riskli olabilir.
Peki şimdi ne olacak ?
Eğer istiyorsan herhangi bir eski versiyonu kullanabilirsin. Cerbeus hiç beklemediğin bir günde daha önce olmadığı kadar güçlü ve güvenli bir şekilde geri dönecek.
Tekrardan tüm geri bildirimleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Sizler en iyisisiniz.
Videodakilerin aynını yaptım ama oyuna girerken Cerberus yazmıyor ve sunucu hatası diyor,açılmıyor oyun :/Evet Emülatörü açıp oyuna gireceği esnada ilk gelen ekrandan Emülatörün sağ tarafında en altta bulunan geri ile Apk'ların yüklü olduğu ana ekrana gelerek F9 bas ve Browser girerek ES File indir kurulumunu yap. Ondan sonra gerekli apk'ları aracılığı ile yüklersin. Hatta burada ki konu içeriğinde ki video daha açıklayıcı olur.
Videodakilerin aynını yaptım ama oyuna girerken Cerberus yazmıyor ve sunucu hatası diyor,açılmıyor oyun :/
Testlere devam ettim durum raporu veriyorum. 1.4.1 de dword ile sıkıntısız. Drowd harici vn ve sitede ki sbyt'da blok yiyorsunuz auto aim'den. Recoil kesinlikle açmayın recoil direk ban atıyor.
1.4.3'de dword ile bir problem olmadı fakat 1.4.3'e güvenemiyorum.
Dns ve host dosyasını her maç güncelledim durumlar bunların hepsi. Güncellemeden denemedim.
1 maç 23 adam vurdum o maç o kadar belli ettim ki test amaçlı mutlaka 10 report yemiştir. 1.4.1 dword hack blok veya ban yemedi. Şans da olabilir.
Edit: Oyunu herseyi ile baştan kurup yapın herseyi tum templeri silin.
Emulatörü ne zaman kapatıp açsam 2 apk ve Es dosya yöneticisi bile yok oluyor sizce neyden kaynaklanıyor?Xposed.apk içerisine girerek Install kısmını yeniden aktif edin, emülatörü yeniden başlatacaktır. Yeniden Xposed.apk içerisine girin ve Modules kısmında Cerberus 1.4.. apksını seçin. Cerberus.apk içerisine girin ve Setting kısmından 2. seçeneği seçerek BY-PASS - RE-PASS tıklayın. Emülatörü yeniden başlatarak sonra oyuna girin.
Emulatoru kapatıp açtığımda Cerberus ve Xposed yok baştan kurmak mı gerekiyor sizde de böyle mi ?
Post automatically merged:
Emulatörü ne zaman kapatıp açsam 2 apk ve Es dosya yöneticisi bile yok oluyor sizce neyden kaynaklanıyor?
bnde sadece Re-Bypass yazıyor settings ve RunPubg var ilk yapışımda oldu ama egb yenı kurdum halen olmuyorXposed.apk içerisine girerek Install kısmını yeniden aktif edin, emülatörü yeniden başlatacaktır. Yeniden Xposed.apk içerisine girin ve Modules kısmında Cerberus 1.4.. apksını seçin. Cerberus.apk içerisine girin ve Setting kısmından 2. seçeneği seçerek BY-PASS - RE-PASS tıklayın. Emülatörü yeniden başlatarak sonra oyuna girin.
İndirdikten sonra host dosyanı,dosya denildiği için benim de aklım karıştı başta.Host dosyası hakkında nasıl yapıldığını kısaca anlatabilecek varmı
Bunu her oyuna girişte yapmam gerekiyormu
3 saatlık ban yedım sanırım actırabılır mıyım sızce?Dword Hilesini kullanıyor isen evet.
Dword Hilesini kullanıyor isen evet.
3 saatlık ban yedım sanırım actırabılır mıyım sızce?
Memu vs programlar ile girenlerde var. Ayırt etmesi oldukça zor. Bios ayarları ile artık direk entegre olabiliyor galiba.bence artık ban atmıyorlar bypass v.b programları kullananları aynı serverde oynatıyorlar mantıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?