TGB Cerberus Bypass Hakkında Önemli Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
O zaman kaba taslak çeviri değil de düzgün bir çeviri paylaşayım arkadaşlar iyi anlasın:
Kod:
Bu konuyu şuan gereksiz mesaj ve spamı engellemek için kapatıyorum. Bu projenin şuan resmi olarak dondurulduğunu varsayabilirsiniz.

Ne yazık ki bir çok kullanıcı Cerberus'u kötüye ve tasarlanmadığı şeyleri yapmak için kullandı. Ban problemi için herhangi bir şekilde stabil bir çözüm sunamıyorum çünkü tehlikeli ve riskli olabilir.

Peki şimdi ne olacak ?
Eğer istiyorsan herhangi bir eski versiyonu kullanabilirsin. Cerbeus hiç beklemediğin bir günde daha önce olmadığı kadar  güçlü ve güvenli bir şekilde geri dönecek.

Tekrardan tüm geri bildirimleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Sizler en iyisisiniz.

Konuyu paylaşan arkadaşta ilkokullu gibi Kelimelerin Başlarını Bir Küçük Bir Büyük Yazmazsa Sevinirim...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet Emülatörü açıp oyuna gireceği esnada ilk gelen ekrandan Emülatörün sağ tarafında en altta bulunan geri ile Apk'ların yüklü olduğu ana ekrana gelerek F9 bas ve Browser girerek ES File indir kurulumunu yap. Ondan sonra gerekli apk'ları aracılığı ile yüklersin. Hatta burada ki konu içeriğinde ki video daha açıklayıcı olur.
Videodakilerin aynını yaptım ama oyuna girerken Cerberus yazmıyor ve sunucu hatası diyor,açılmıyor oyun :/

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Videodakilerin aynını yaptım ama oyuna girerken Cerberus yazmıyor ve sunucu hatası diyor,açılmıyor oyun :/

Xposed.apk içerisine girerek Install kısmını yeniden aktif edin, emülatörü yeniden başlatacaktır. Yeniden Xposed.apk içerisine girin ve Modules kısmında Cerberus 1.4.. apksını seçin. Cerberus.apk içerisine girin ve Setting kısmından 2. seçeneği seçerek BY-PASS - RE-PASS tıklayın. Emülatörü yeniden başlatarak sonra oyuna girin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkürler gırıyorum şimdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Testlere devam ettim durum raporu veriyorum. 1.4.1 de dword ile sıkıntısız. Drowd harici vn ve sitede ki sbyt'da blok yiyorsunuz auto aim'den. Recoil kesinlikle açmayın recoil direk ban atıyor.
1.4.3'de dword ile bir problem olmadı fakat 1.4.3'e güvenemiyorum.
Dns ve host dosyasını her maç güncelledim durumlar bunların hepsi. Güncellemeden denemedim.
1 maç 23 adam vurdum o maç o kadar belli ettim ki test amaçlı mutlaka 10 report yemiştir. 1.4.1 dword hack blok veya ban yemedi. Şans da olabilir.

Edit: Oyunu herseyi ile baştan kurup yapın herseyi tum templeri silin.

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Testlere devam ettim durum raporu veriyorum. 1.4.1 de dword ile sıkıntısız. Drowd harici vn ve sitede ki sbyt'da blok yiyorsunuz auto aim'den. Recoil kesinlikle açmayın recoil direk ban atıyor.
1.4.3'de dword ile bir problem olmadı fakat 1.4.3'e güvenemiyorum.
Dns ve host dosyasını her maç güncelledim durumlar bunların hepsi. Güncellemeden denemedim.
1 maç 23 adam vurdum o maç o kadar belli ettim ki test amaçlı mutlaka 10 report yemiştir. 1.4.1 dword hack blok veya ban yemedi. Şans da olabilir.

Edit: Oyunu herseyi ile baştan kurup yapın herseyi tum templeri silin.

Teşekkürler bilgilendirme için. O zaman 1.4.1 ile yalnızca Esp oynayarak devam.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Emulatoru kapatıp açtığımda Cerberus ve Xposed yok baştan kurmak mı gerekiyor sizde de böyle mi ?
Post automatically merged:

Xposed.apk içerisine girerek Install kısmını yeniden aktif edin, emülatörü yeniden başlatacaktır. Yeniden Xposed.apk içerisine girin ve Modules kısmında Cerberus 1.4.. apksını seçin. Cerberus.apk içerisine girin ve Setting kısmından 2. seçeneği seçerek BY-PASS - RE-PASS tıklayın. Emülatörü yeniden başlatarak sonra oyuna girin.
Emulatörü ne zaman kapatıp açsam 2 apk ve Es dosya yöneticisi bile yok oluyor sizce neyden kaynaklanıyor?

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Emulatoru kapatıp açtığımda Cerberus ve Xposed yok baştan kurmak mı gerekiyor sizde de böyle mi ?
Post automatically merged:

Emulatörü ne zaman kapatıp açsam 2 apk ve Es dosya yöneticisi bile yok oluyor sizce neyden kaynaklanıyor?

Gereken cevabı özelden ilettim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bnde sadece Re-Bypass yazıyor settings ve RunPubg var ilk yapışımda oldu ama egb yenı kurdum halen olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Host dosyası hakkında nasıl yapıldığını kısaca anlatabilecek varmı
İndirdikten sonra host dosyanı,dosya denildiği için benim de aklım karıştı başta.
Klasör iniyor onu C:\Windows\System32\drivers\etc bu adrese at,ama önceden bu adreste ki kendi host klasörünü bi yere kopyala.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence artık ban atmıyorlar bypass v.b programları kullananları aynı serverde oynatıyorlar mantıklı bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence artık ban atmıyorlar bypass v.b programları kullananları aynı serverde oynatıyorlar mantıklı bence
Memu vs programlar ile girenlerde var. Ayırt etmesi oldukça zor. Bios ayarları ile artık direk entegre olabiliyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...