TGB de Twitter giriş sorunu ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Twitter ile alakalı herhangi bir sıkıntı yok, duyduğum kadarıyla pubg ye getirilen yeni erangel haritası Mobile için de getiriliyor ve bunun için güncelleme çalışmaları var. Güncelleme çalışmalarından dolayı da şuan için Twitter ile giriş yapmaya çalışan arkadaşlara hata veriyor. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum aldığım duyumlar bu yönde çalışmaların son bulması ile girişlerde ki sıkıntılar da düzelecekmiş

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Twitter ile alakalı herhangi bir sıkıntı yok, duyduğum kadarıyla pubg ye getirilen yeni erangel haritası Mobile için de getiriliyor ve bunun için güncelleme çalışmaları var. Güncelleme çalışmalarından dolayı da şuan için Twitter ile giriş yapmaya çalışan arkadaşlara hata veriyor. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum aldığım duyumlar bu yönde çalışmaların son bulması ile girişlerde ki sıkıntılar da düzelecekmiş

dediğin gibi olsaydı facebookla bağlantıda sorunlu olurdu facebook açtım gırdım oynuyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Twitter ile giriş yapan herkesin mi girişlerinde arıza var... yoksa hack kullananlara yönelik yapılmış bir engelleme mi bu oyuna giriş sıkıntısı... ? konunun ne olduğunu tam olarak bilen var mı

Üye
6 HİZMET YILI
dediğin gibi olsaydı facebookla bağlantıda sorunlu olurdu facebook açtım gırdım oynuyorum
Güncelleme de gerçekleşen sorunlar tüm sosyal medya bağlantı araçlarını etkileyecek diye bir durum yok ki dostum, bu güncelleme de Twitter dan bağlantı kuran arkadaşlara yansımış sorun bir sonraki de umarım olmaz ama Facebook ile giriş yapan arkadaşlara yansıyacaktır belkide bilemeyiz.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Twitter ile giriş yapan herkesin mi girişlerinde arıza var... yoksa hack kullananlara yönelik yapılmış bir engelleme mi bu oyuna giriş sıkıntısı... ? konunun ne olduğunu tam olarak bilen var mı
hayır suan hack baypas felan hiç birşey yok ama giremiyoruz

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bunlarla iletişime gecmekde sıkıntı dogru duzgun cevap vermıyolar

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar bende de aynı sıkıntı var belkı duzelır dıye bılgısayara twıtter ındırdım gırıs yaptım twıtter hesabıma tekrar denedım fakat oyunda degısen bır sey olmadı yıne basarısız gırıs emulatorde arıza var bır an once halletmelerı lazım neredeyse ıkı gun olacak ve beklıyoruz boyle de ıs olmaz yanı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Video ok ta Kimse demiyor google installeri nerden indirecez . ?

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hepsnı yapdım ama yınede oturum acmıyor hata verıyor twitter
Post automatically merged:

an error occurred when logging in plase try again later ( giriş yaparken bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyin ) hatayı alıyorum

Üye
6 HİZMET YILI

an error occurred when logging in plase try again later ( giriş yaparken bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyin ) hatayı alıyorum
Twitter seçeneği ile giriş yapamayıp da telefon üzerinde hesabı açık olan arkadaşlar için giriş yöntemini anlatıyorum: Bir tane e mail hesabı açıp bununla Facebook hesabı açıyorsunuz, daha sonra telefondan pubg hesabınıza giriş yapıp ayarlar kısmından genel e geliyorsunuz, en üstte Twitter sembolü olur ve onun yanında + sekmesi bulunur, bu sekmeye tıklayıp Facebook u seçiyorsunuz ve yeni açmış e posta adresi ile kurmuş olduğunuz yeni Facebook adresini giriyorsunuz. Daha sonra emülatör den Facebook seçeneğini seçip bilgileri yazarak giriş yapıyorsunuz.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI

google installer i nereden indirdin bende yok

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
browser aç emulatorden oraya yaz cıkar ındır

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
zaten işe yaramıyor bosver

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
zaten konu başlıgını değiştirdim. Videoda ekledim ben tşkler bilgi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...