- Konuyu başlatan
-
sonuç;
şu an aşırı derecede virüslü bir bilgisayara sahibim
sabah formatlarım.
dll dosyaların eksik olabillirHayır o şekilde değil hiç açmıyor menüyü uygulama menüsünü.Güvenlik duvarı regeditten kapalı.Host dosyası değştirildi.Oyunun ayarlarıda dil dahil olmak üzere videodaki gibi yapıldı.
Ahhh keşke bende o menüye girebilsemde ban mı yiyorum emülatör saptandı mı diyor bi Görebilsem.Uygulamayı açamadık daha..Dostum her şekild emülatör saptandı uyarısını alıyorum yardımcı olur musun
ben nerde hata yaptım hile açmadan denedim ilk el bitmeden ban yedim5 oyundur çorba içtim ban yemedim, orjinal hesap
bu uyarıyı bazılarında alıyor bazılarında almıyor en kısa sürede halletmeye çalışıcazDostum her şekild emülatör saptandı uyarısını alıyorum yardımcı olur musun
aman diyim dikkatli olAhhh keşke bende o menüye girebilsemde ban mı yiyorum emülatör saptandı mı diyor bi Görebilsem.Uygulamayı açamadık daha..
dll filex fixer programını indirip eksik dll dosyalarını tarata billirmisin c4ack yapman gerekebillir amaAhhh keşke bende o menüye girebilsemde ban mı yiyorum emülatör saptandı mı diyor bi Görebilsem.Uygulamayı açamadık daha..
antivirüs kapaBana yarıdm eder misiniz çince uyarı veriyor.
Şuan aynı videodaki adımları uyguluyorum her şey açılıyor oyun geliyor fakat emü saptandı diyor.bu uyarıyı bazılarında alıyor bazılarında almıyor en kısa sürede halletmeye çalışıcaz
baştan temiz bir kurulum yapabillirmisin emulatoru silip temp dosyasını'da sil silerkenŞuan aynı videodaki adımları uyguluyorum her şey açılıyor oyun geliyor fakat emü saptandı diyor.
Hallettim çalıştıbaştan temiz bir kurulum yapabillirmisin emulatoru silip temp dosyasını'da sil silerken
En mantıklısı cerberus'u beklemek.bir hesabım ban yedi zaten bunu denemeyeceğimyeni cerberus gelene kadar bekleyeceğim
dll filex fixer Bunu indirdim.Taramayı flaan yaptım sonuç aynı uygulama hala açılmıyor çince bir uyarı veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?