Thanos'u Öldürmeyi Başaran 3 Karakter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:not:
Liste alıntı değildir. Bizzat kendim tarafından yaptığım araştırmalar ve okuduğum çizgi romanlar sonucunda hazırladığım bir listedir. Spoiler içerir.

1-) Deadpool
Deadpool vs Thanos Çizgi Romanında Ölüm evrenin vücut bulmuş hali olan Eternity tarafından kaçırılınca Deadpool’dan onu kurtarmasını istiyor. Thanos ile Deadpool takım olup Ölüm’ü kurtarıyorlar sonra Thanos sinirlenerek Eternity’yi pataklamaya başlıyor. Bu sırada Deadpool araya giriyor ve Eternity tarafından evrenin koruyucusu ilan ediliyor ve Thanos’u öldürüyor. (Okumanızı tavsiye ederim)
Ekli dosyayı görüntüle 31749

2-) Nebula
Thanos’u sonzuluk taşları varken yenen karakterlerden birisidir kendileri. Thanos, ilk çıktığı hikaye olan Infinity Gauntlet’ta tüm sonsuzluk taşlarını toplayıp evrenin yönetimini el alıyordu. Üvey kızı Nebula’yı yanında tutup ona işkence ediyor. Bu sahneyi Infinity War filminde görmüştük. Evrendeki tüm süper varlıkları yendiği için yanı başında ölmek üzere olan Nebula’yı farketmiyor ve Nebula Sonsuzluk Eldiveni’ni çalıp sonsuz güce erişiyor. Nebula, Thanos'u evrenin diplerine sürgün ettikten sonra Thanos’un yaptığı tüm her şeyi eski haline getiriyor.
0000000722235-1.jpg

3-) Dr. Doom
Marvel Evreninde adından sıkca bahsedilmiş olan kötülerden birisi Dr. Doom Secret War çizgi romanında üstün bir uzaylı ırkını yok ediyor ve süper güçlere kavuşuyor. Çizgi roman içerisinde Thanos tarafından kendisine meydan okunan Dr. Doom Thanos’un üzerine gidiyor ve tek dokunuşuyla Thanos’un iskeletini vücudundan ayırarak onu öldürmeyi başarıyor.

Secret_Wars.jpg

Ekli dosyalar

• 917OKTLC++L.jpg
    917OKTLC++L.jpg
    521.9 KB · Görüntüleme: 46
Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
thanos kalbimizdedir ! :D

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Thanosu unutursak kalbimiz kurusun

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ula ellemen fukarayı niidiciniz öldürüp duruyonuz

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Anlatımın çok sade ve hoş teşekkürler paylaşımda bulunmaya devam et kanka :mum:

zFOX
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
marvel onca kahraman arasında thanos a dennk olanı kaptan seçti ya ben koptum hulk dururken..........

Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bir arkdaşaım var pc ile pek ilgisi olmayan ama tam bir thanos fanı bu bu bilgi hoşuna gidecek sağol ♥

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu bilgileri okumam birşeyi değiştirmedi Thanos hâlâ gözümde en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...