The BATMAN (2022) hakkında düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yani dediğim gibi 3 saat uzun bir süre ama ben sıkılmadım en azından. Görünüşünü en sevdiğim batman olmasının da etkisi büyük tabi :)
Post automatically merged:

yani trailerdeki o sahneleri görmek icin bile gidilir kesinlikle
Tavsiye için teşekkürler o zaman gitmek farz oldu yani :D

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Karanlık bir film olmuş ve ben harbiden beğendim. Batman dediğin karanlık olmalı zaten güzel yapmışlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok güzel başladı, yaklaşık 2 saate doğru gayet güzel gidiyordu fakat 2. saatten itibaren her şey çok sıkıcı, sarmamaya başladı, filmi gereksiz uzun yaptıklarını düşünüyorum. bi 30 dakika kısa olsaymış yine iyiydi.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Henüz izlemedim İzlemenizi tavsiye eder misiniz ve ana fikri nedir?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
marvel serilerini daha çok seven biri olarak benim hoşuma gitti fakat eskiler gibi güzel olduğunu düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben izledim gerçekten çok güzelmiş tavsiye ederim tüyo vermek istemiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hacı film internete düştü mü ya bulamadım ben başrolde alacaranlıkta ki vampirimizin olması beni cezbetti vampir dizi ve filmlerine çok ilgim var zaten sırf o adam için izleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Film gotham'ın karanlık atmosferini ve batman'in soft hali değil karanlık tarafını öne çıkardığı için iyi fakat nolan'ın batman serisini geçebileceğini düşünmüyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Filmi daha gidip izlemeye fırsatım olmadı ama fragmana baktıgımda gayet güzel film izlenir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben filmi aşırı beğendim sadece insan Batman denince süper gücü olmamasına rağmen zor şeyler başarmasını ve aksiyon bekliyor. Aksiyonu tam olarak verememiş olsa da dedektifliğini gerçekten iyi işlemişler ben catwoman'ı aşırı beğendim fakat filmin bir kısmında kopuyor ve kule sahnesinde gerçekten kendine has olmayan şekilde yapmacık davranıyor. Ayrılma sahnesi de bana Paul Walker ve Dominic Toretto'yu anımsattı güzeldi. Genel olarak aşırı beğendim tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
ımaxte izledim ımax olmasına rağmen karanlıktı. Fimin ilk 10 dakikası müzikle beraber öyle bir çoşturdu ki anlatamam. İnanılmaz bir deneyim yaşayağımı hisettim gittikçe düştü tabi film. Filmin ilk yarısı yine güzeldi 8.5/10 diyebilirim ama 2. yarısı felaket kötüydü neden bu kadar uzun yapmaya çalıştıklarını anlayabilmiş değilim. Çok büyük potansiyel harcanmış. Ha bu arada maskeyle en iyi gözüken batman bence.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gitmek istiyorum beğenenler lütfen gerekçelerini yazsın arada kaldım beğendiyseniz gideceğim sinama bana uzak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SPOILER YOK!

16459875620726.jpg

Filmin çıkması üzerinden 1 hafta geçti. Bana göre Batman'i oynayan Robert Pattinson role çok güzel uymuş. Yalan yok ben Batman hayranı değilim öncekiler serilerden sadece Batman Dark Knight'ı beğenmiş biriyim fakat onu da joker yüzünden beğenmiştim. Bana göre hala Batman Dark Knight kadar iyi bir filmi kadar iyi değil ama en iyi batman karakteri diyebilirim. Filmde Dedektif Batmanin işlenmesi, o karanlık atmosfer, Gotham Şehrinin hali, şarkıların mükkemmelliği ve şarkıyla beraber gelen o gerilim anları oldukça güzel yansıtılmıştı.
Sizin film hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce bu film en iyi batman filmi miydi?
henüz izleyemedim zaten ben de buraya bir soru sormaya geldim netflixe ne zaman düşebilir bilgisi olan var mı şuan telif haklarından dolayı korsan izleyemiyoruz normalde sinema filmleri düşüyor netflixe diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ben geçenlerde izledim bence on numara olmuş. Kadın biraz inatcı gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...