The Day Before, Diğer Oyunların Fragmanlarını Kopyalamakla Suçlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

The Day Before, Diğer Oyunların Fragmanlarını Kopyalamakla Suçlandı

2023'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan The Day Before, yayınlanan fragmanı ile büyük ilgi çekmişti. Ancak fragman yayınlandıktan kısa bir süre sonra, bazı oyuncular fragmanda GTA 5 ve Red Dead Redemption 2'den sahnelerin kopyalandığını iddia etmeye başladı. İddialara göre, fragmanda yer alan bazı sahneler, GTA 5 ve Red Dead Redemption 2'nin fragmanlarından neredeyse bire bir kopya edilmiş. Örneğin, fragmanda yer alan bir sahnede, bir karakterin arabasıyla bir köprüden atladığı sahne, GTA 5'in fragmanında yer alan bir sahne ile neredeyse aynı. İddialar üzerine, The Day Before'in geliştiricileri konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, fragmanda yer alan bazı sahnelerin, GTA 5 ve Red Dead Redemption 2'den ilham alınarak oluşturulduğu ancak hiçbir sahnenin kopyalanmadığı belirtildi. Ancak bu açıklama, oyuncuları tatmin etmedi. Birçok oyuncu, geliştiricilerin açıklamalarının inandırıcı olmadığını ve fragmanda yer alan sahnelerin kopyalandığını savunuyor.​

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
benim editlerim gibi gta5+rdr2+cyberpunk dan kopyalayarak ortaya karışık çorba yapmışlar :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Adamlar bildiğin oyanarken ekran kaydı almış bunları da koyalım tanıtıma ziyan olmasın demiş akhldfkhadfh

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Scam diyolardi oyuna çıkıyo en azindan bunada duaciyiz

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyunu cıkartacaklarından bile şüpheliydim bi de trailerı mi copylemişler lasfmkasm gameplay videosuda hiç sarmadı beni zaten mobil oyundan farkı yok gibi duruyor bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çal ama çok belli etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...