The hack is not working for me for last 10 to 15 days.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
try to use gameloop 32bit, 64bit beta version still work but the cheat gonna die in mid game.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
update your windows to 2022 version this also happens to me when I was using windows 8.1 but after installing windows 10 2022 this did not happen again.

Ultra Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
I think this is because the hack is being updated. A recent game update might have caused the hack to not work anymore

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kiedyś grałem w pubgm używając gameloop z esp hack, ale przez ostatnie 10-15 dni nie mogę uruchomić gry,
zaczyna się mój problem
Uruchamiam pobrany plik
Otwórz przeglądarkę Chrome, kliknij przycisk ładowania i rozpocznie się pobieranie danych
wszystko działa dobrze, potem każe mi otworzyć grę i rozpocząć grę, a następnie kliknąć w lobby
kiedy jestem w lobby i klikam Enter, zhakuj małe okno, które nie wyświetla się na ekranie mojej gry (okno, które pokazuje opcję dla esp lub aimbot itp.).
przed tym problemem kiedy klikałem enter w lobby hack wyświetl małe okienko, w którym możemy wybrać opcje esp lub opcje aimbota, ale teraz kiedy klikam enter nic się nie dzieje i nic nie pokazuje, nie wiem czy ten problem występuje tylko u mnie czy u wszystkich, proszę o pomoc jeśli znasz jakieś rozwiązanie
Reinstall the cheat

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Make sure to update DirectX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...