The Last of Us II büyük tepki aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
fagmanı oyunculardan büyük tepki aldı
Yayınlanan fragmanının beğeni ve disslike sayısı gizlendi. Yorumlar da kullanılamıyor durumda. 2 dakika 22 saniye uzunluğundaki fragman Naughty Dog‘un YouTube kanalı üzerinde paylaşıldı. Oyunla ilgili şuana kadar 23 bin olumlu ve 70 bin olumsuz oy kullanıldığı belirtiliyor.. Oyunun hikayesinin sızdırılmasından sonra yıllardır bu oyunu bekleyen hayranlar fragmanda farklı bir şey göremeyince forumlarda nefret kustu.

last-of-us.jpg

Bu yılın Şubat ayında piyasaya sürülmesini beklediğimiz oyun corona virüsü pandemisi nedeniyle süresiz olarak ertelenmişti. Şirketin son açıklamalarına göre oyun 19 Haziran’da piyasaya sürülecek.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Millet haklı olarak tepki göstermiş insanlar onca zaman bekliyor husraan yalniz ps de oynadim 1 i iyiydi

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
çok hayranı olan bir oyun oldugu için insanları memnun etmek zor bir de klasik şeyler yaparsanız cok normal bu tepkilerle karşılaşmanız.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
insanları tatmin etmek zor yapımcılar ne yapsın :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tabi müşteri her zaman iyisini ister bir firma iyisini veremiyorsa bi zahmet sonuçlarına katlansın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu kadar beklenen bir oyunun senaryosunun sızdırılması kötü olmuş

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Maalesef beklentiler çok büyüdü sonuçta bu

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Şahsi düşüncem pandemi corona felan hikaye bence bunların ayağı taşa takıldı oyunla alakalı o problem için böyle bişey söylediler ama şu corona karantina günlerinde çıkarmaları onların yararına olur daha fazla satış yaparlar şahsi düşüncem

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
fagmanı oyunculardan büyük tepki aldı
Yayınlanan fragmanının beğeni ve disslike sayısı gizlendi. Yorumlar da kullanılamıyor durumda. 2 dakika 22 saniye uzunluğundaki fragman Naughty Dog‘un YouTube kanalı üzerinde paylaşıldı. Oyunla ilgili şuana kadar 23 bin olumlu ve 70 bin olumsuz oy kullanıldığı belirtiliyor.. Oyunun hikayesinin sızdırılmasından sonra yıllardır bu oyunu bekleyen hayranlar fragmanda farklı bir şey göremeyince forumlarda nefret kustu.

Ekli dosyayı görüntüle 41069

Bu yılın Şubat ayında piyasaya sürülmesini beklediğimiz oyun corona virüsü pandemisi nedeniyle süresiz olarak ertelenmişti. Şirketin son açıklamalarına göre oyun 19 Haziran’da piyasaya sürülecek.
Gerçekten üzücü

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hasretle beklediğim oyun, umarım en kısa zamanda çıkar

☾☆GençBirÜlkücü☾☆
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İşin Gerçeği Oynıyamadım İzledim Ama 2.Oyunun Fragmanı Pek İç Açıcı Gelmedi Bana Bilmiyorum Gerçi Pek Bişeyde Göremedik Ama Değişlikler Olmuştur Umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...