Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Last of Us izlenir mi ve bilim kurgu film önerisi
The Last of Us dizisini kesinlikle izlemenizi öneririm. Oyunu gibi kaliteli bir yapım olduğuna inanıyorum. Bilim kurgu filmi olarak Arrival'ı öneririm. İlginç bir konusu ve sürpriz sonu ile izleyenleri şaşırtıyor.
Açıkçası, ben oyunu oynayamadım çünkü oynamak için gerekli cihaza sahip değilim. Dizinin başlangıcı benim için çok iyiydi. The Walking Dead dizisini bırakmamın sebebi, salgının nedenini bir türlü açıklamamalarıydı. Ancak bu dizi, ilk bölümlerde çok başarılı bir şekilde anlatılmış. Barış Özcan'ın bu diziyle ilgili bir videosu var, izlemenizi öneririm. Çoğu kişi, dizideki karakterlerin oyundakilere görüntü olarak benzemediği için çok itici olduklarını söylemiş. Ancak ben, oyunu oynamamış biri olarak oyuncuları rolüne çok yakıştırdım.
Ellieye rolunu yakistirabilirsen izlenir ben ellieyi begenmeye begenmeye izledim joel cok iyi oynanmis diger her sey guzel sadece dizide yeteri kadar zombie yok daha cok insanlarin catismasini gostertmis hos yapmislar sevdim ben hayrani olarak
kesinlikle izlenir ve bilim kurgu önerisi olarak limitless,yarının sınırında gibi kalıplaşmış ve çok güzel filmler var mesela pasifik savaşı sonra elsyium var şuan aklıma bunlar geldi